fbpx

#AW LIFESTYLE – legyen életviteled a nőiesség

Itt az Absolutely Woman Club, csatlakozz te is!

Mert minden Nőnek kell egy mentor és egy támogató közösség.

Folyamatos külső és belső fejlődés 4 területen (ÉLETMÓD, NŐIESSÉG, PÁRKAPCSOLAT, LADYBOSS) az egyedülálló Absolutely Woman módszerrel.

Ha napi 30 percet szakítasz magadra, szupernőiességed garantáltan kibontakozik.

A csatlakozás indul: április 5. (kedd) 10:00

Érzékibb, szexisebb, magabiztosabb NŐ szeretnél lenni?

 • Nőiesebb, csábítóbb, bevállalósabb lennél?

  Csiszolatlan gyémántnak érzed magad, akiből „csak” elő kellene hozni a ragyogó, lehengerlő, szexis szupernőt?

 • Ébren tartanád a tüzet párkapcsolatodban?

  Arról ábrándozol, hogy végre megtalálod azt a férfit, akivel izgalmakkal fűszerezett, boldog életet élhetsz?

 • Anyaként semmire sincs időd,

  pedig fontos a párod (és persze önmagad is)? Jó lenne, ha mindenre tudnál időt szakítani, megtanulnál priorizálni?

 • Nincs időd a munka mellett

  sem edzeni, sem egészségesen főzni, de vágyad a feszesebb, izmosabb test, amit nem önsanyargatással, hanem az életedbe illeszthető, élvezetes edzésekkel, könnyű ételekkel érnél el?

 • Egészségesen és fitten vágnál bele

  a pároddal a babaprojektbe, vagy épp kisgyermekes anyukaként szeretnéd visszaszerezni a top formádat?

 • Nincs könnyű dolgod a mai világban,

  ha több női szerepben is szeretnél brillírozni. Olykor úgy érezheted, a változtatáshoz már-már varázslatra lenne szükség.

 • Csodák helyett

  inkább élesszük fel együtt a benned szunnyadó sokoldalú szupernőt!

 • Az Absolutely Woman Club

  beindíthatja a változásokat – ha te is teszel érte.

Tudom, mit érzel…

Pirner Alma vagyok

A női szerepek közti folyamatos zsonglőrködés közös tapasztalatunk.

Magam is feleség, édesanya, dolgozó nő vagyok, aki nap mint nap kitartóan egyensúlyozik a számára oly fontos női szerepek között.

Én már végigjártam azt az UTAT, amire te most fogsz rálépni. Megtanultam, sőt, egyedülálló rendszerbe foglaltam (ez az Absolutely Woman módszer) mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy kiteljesedj, vérpezsdítően szexi maradj nőként.

Átérzem, milyen nehéz kibontakoztatni a benned rejlő bámulatos nőiességet, mikor mindent elfed a rohanás. Tudom, hogy milyen nehéz a női energiákat felszínre hozni és ott is tartani.

Újítani nehéz – de kellő gyakorlással, kitartással nem is lehetetlen. De tudod mit? A változásra törekedni már önmagában izgalmas dolog – az ÚT maga is sikerélmény.

Van napi 30 perced a NŐIESSÉG nagy kalandjára?

Így segít neked az Absolutely Woman Club

Az Absolutely Woman módszerrel álomnővé válhatsz, miközben kívül-belül fejlődsz, egyszerre több területen is.

NŐIESSÉG. ÉRZÉKISÉG.

Sikeresen működtetheted női energiáidat, melyek nemcsak a szívednek kedves férfira, de rád is visszahatnak, magabiztosabbá tesznek. Megélheted, kibonthatod nőiességedet, felemelheted magadat és társadat is szupernő mivoltoddal. Pezsdítő maradsz önmagad és a másik számára is, párkapcsolatodba érzéki erők, új energiák költöznek.

MUNKA.

Saját vállalkozásról, önállóságról álmodozol? Meglépheted a rég áhított változtatást, mert kellő önismeretet, tudatosságot kapsz a változtatáshoz. Az Absolutely Woman módszer a munkában is megadja neked a döntéshez, tervezéshez szükséges szabadságot, bátorságot.

NŐI SZEREPEK.

Jobban menedzselheted az idődet, megtanulhatod a tányérokat ügyesen, okosan pörgetni, anyaként, feleségként, társként, dolgozó nőként is helytállni.

FITT TEST.

Külsőd is visszatükrözheti a belső szépségedet, elérheted top formádat, mert megtanítalak, hogyan hozd ki magadból azt a feszes testű, formás nőt, akit gondolatban már el is képzeltél.

Megmutatom, hogyan legyél TE a középpontban mindenhol.

Közelebb kerülhetsz a számodra teljes élethez, megtanulhatsz tematizálni, priorizálni, mélypontokon átlendülni, néha felülvizsgálva, hogy még mindig ez-e az utad. Az úton folyamatos motivációval és mentorációval állok melletted.

Az Absolutely Woman Club lehet a te magadra szánt időd.

Csak napi 30 perc magadért, amiből mások (családod, párod, barátaid) is profitálhatnak, hiszen egy olyan NŐT kapnak, aki őket is feltölti, kiegyensúlyozza.

A csatlakozás indul: április 5. (kedd) 10:00

Nőiességed kibontakoztatója: Te és az egyedülálló Absolutely Woman módszer

Az Absolutely Woman módszere évek óta töretlenül bizonyít (120.000 online tanítvánnyal büszkélkedhetek).

Az AW páratlan módon egyszerre teljes értékű program a belsőd fejlesztéséhez és a külsőd turbózásához. A nőiesség és a párkapcsolat erősítését és az életmódbeli változtatások lehetőségét kínálja egyben. A módszer természetesen számodra sem lehet ismeretlen, hiszen belekóstolhattál már.

Őszintén remélem, kellemes élményekkel gazdagodtál és izgatottan várod a folytatást…

Mit érdemes tudnod még az Absolutely Woman módszerről?

Egyik alapköve az önvizsgálat.

Mindez arra sarkall, hogy el tudd dönteni, hogyan nézz szembe azokkal a nehézségekkel, esetleg múltbeli sérelmekkel, melyek céljaid elérésében jelenleg akadályoznak. Dönthetsz úgy, hogy elfogadod a helyzetedet és a legjobbat hozod ki belőle, és úgy is, hogy változtatsz, megkeresve a legjobb utat.

A célom az, hogy közelebb kerülj a számodra teljes élethez, könnyedén lerázd mások téves elvárásait és túllendülve a napi rohanáson megtaláld a saját utadat, legyen az az elfogadás, vagy a változtatás.

A napi munkádra építünk.

Minimum 30 perc naponta! AW Club tagként heti 1 új tudásanyagot kapsz (videós, írásos vagy audio formátumban) majd, melyet fel kell dolgoznod. Mindez a jelen pillanat lehető legjobb kihasználására is tanít téged.

A múltba révedés helyett ugyanis a jelen pillanatra koncentrálunk, arra építünk, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy időt szánj a jövőbeli célok elérésére.

Ha most azt gondolod, nincs napi 30 percnyi időd, meg fogsz lepődni: minél jobban megtanulsz rangsorolni életed dolgai között (márpedig ezt célozzuk), annál kevesebb erőfeszítést jelent, hogy időt szakíts a legfontosabbra: saját magadra.

Eleinte talán több tudatosságot igényel az odafigyelés, de később életmóddá válik.

Csak napi 30 perc, heti 5 alkalommal – cserébe viszont nagy változásokat fogsz elérni.

Milyen NŐ-vé válhatsz a módszerrel?

Olyanná, aki…

 • pontosan tudja,

  hogy mit akar, mi teszi őt elégedetté, boldoggá párkapcsolatában, munkájában, az élet minden területén.

 • nem csak sodródik,

  hanem tisztában van a miértekkel.

 • nem mások elvárásainak akar megfelelni,

  csak saját belső mércéjének.

 • célokat tűz ki,

  és képes tenni is értük.

 • elégedett lehet külső és belső adottságaival is,

  mert mindkettőért megdolgozott.

A csatlakozással ezt a különleges módszert a maga teljességében élvezheted, miközben minden támogatást megkaphatsz tőlem, ami önmagad és a párkapcsolatod fejlesztéséhez, a karcsúbb, fittebb és egészségesebb, boldogabb élethez kell.

Ha fejlődni akarsz, kezdd most.

A csatlakozás indul: április 5. (kedd) 10:00

Ez valóban működik, ők már tudják

Olvasd el mentoráltjaim véleményét, akik nap mint nap alkalmazzák az Absolutely Woman módszert nőiességük megéléséhez,
egy aktívabb, fittebb élet eléréséhez.

Ez valóban működik, ők már tudják

Olvasd el mentoráltjaim véleményét, akik nap mint nap alkalmazzák az Absolutely Woman módszert nőiességük megéléséhez, egy aktívabb, fittebb élet eléréséhez.

Csak szenvedéllyel tudok beszélni a Clubról. Az anyagok hónapról-hónapra változatosak. Alma szenvedélye, elhivatottsága, maximalizmusa, adni akarása itt csúcsosodik ki. 4 új téma minden hónapban, amik tartalmasak, érdekesek, izgalmasak, szexisek. Sokszor készül még valami meglepetés, amire nem is számítottunk. Minden, ami csak érdekelhet egy nőt, ezt mind kendőzetlenül, szabadon és őszintén.

Alig várom, hogy hónap eleje legyen és olvashassam, nézhessem, hallgathassam. Az anyagok fénysebességgel fejlesztettek az önismeret terén, és csak rajtam múlik, hogy ebből mit teszek magamévá. Az itt kapott tudás segít abban, hogy tényleg olyan nő váljon belőlem, amilyen valójában szeretnék lenni. Alma egy CSÚCS NŐ, aki ott segít, ahol tud, és kihozza még azt is belőlem, amiről nem is tudtam, hogy ott van. Hálásan Köszönöm! 🙂 A Club fantasztikus! A legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam, itt a helyem!

Amióta Club tag vagyok, sínen van az életem. 🙂 Az anyagok, a LIVE, a találkozó, hiánypótlóak, de emellett rajtam múlik, hogy mennyit hozok ki belőle. Ez baromi motiváló, mert abban segít, hogy felelősséget vállaljak a saját fejlődésemért/a döntéseimért. Én írányítom a saját életem. Vannak Club barátaim, és tudom, hogy már sosem leszek egyedül bármi történik. Alma csodálatos, közvetlen, seggbe rugós, mikor kell, szíve-lelke benne van mindenben, amihez nyúl. És igazi ízig-vérig Nő! Ő általa lett ez a Club olyan, mint egy virtuális otthon, a tagok által pedig megtelt élettel. Egy hely, ahol mindig önmagam lehetek, miközben a legjobbat hozom ki magamból. 🙂 Köszönöm!

A lehető legjobb döntés volt az életemben, hogy csatlakoztam a Clubhoz. Fantasztikus csapat, segítőkész, motiváló tagokkal… Rengeteg új embert ismertem meg, és folyamatosan jönnek újak… Az anyagok érthetőek, hasznosak. A Club elindulása óta az edzések rendszeresek lettek az életemben, folyamatosan olvasok, tanulok, odafigyelek magamra, alakulok, változom… Figyelem az embereket magam körül, türelmesebb és nyitottabb vagyok, és ami a legfontosabb a párkapcsolatom is lassan kikúszik a gödörből. :)
Alma fantasztikusat hozott létre a Club megalapításával. Köszönöm, hogy Hozzátok tartozhatom!

Nagyon jó döntés volt. Folyamatos fejlődés több területen, egy fantasztikus csapattal. Szoros barátságok alakultak. Alma nagyon jó mentor, ha kérdésem van, bátran fordulhatok hozzá. Jó ide tartozni! 🙂

Az én életemben is pozitív változásokat hozott a csatlakozás. Az egyik legjobb döntés volt. Van hova fejlődnöm még, de tudom, ez egy folyamat, amin a havi segédanyagok is segítenek. Néha kicsit el vagyok maradva a feldolgozással, de mindig igyekszem behozni.

Számomra is jó döntés volt a csatlakozás. Alma rengeteg új és hasznos információt, tanácsot ad.
Nekem is van még bõven hova fejlődnöm, de már így is apránként haladok a céljaim felé, és sokkal magabiztosabb lettem.
A programok is jók.
Segítő, barátságos itt a közösség. 
Csak így tovább! 🙂

Az anyagok olvasgatása/hallgatása számomra azért nagyon értékesek, mert végre hasznosan töltöm el azokat az “üresjáratokat”, amikor általában csak úgy nyomkodom a telefont (pl. hosszas várakozás postán, háziorvosnál, ilyen-olyan hivatalokban stb.) 🙂 Szerintem mindegyik anyag érdekes, bármelyik Nőt nagyban hozzásegíthet a külső-belső fejlődéshez.

Számomra Alma – elsősorban – két témában nagyon hiteles és példaértékű: a nőiesség és a vállalkozói lét. Minkét témakörben abszolút kielégítő és hasznos tartalmakat tesz fel a Club felületére. Nincsenek sallangok, mellébeszélések, ezerszer lefutott körök vagy idézetgyűjtemények. Nagyon precízen mutat be minden anyagot, legyen szó életvezetésről, sminkelésről, táplálkozásról vagy csábításról.

Ami külön nagyon jó, hogy van írásos, audió és videós tartalom is, így adott helyzetben lehet a megfelelő formában tanulni. Sokszor hallhatunk tőle személyes példákat is a saját életükből, melyektől még emberibbnek és elérhetőbbnek tűnnek a mi céljaink is. Igazán jó szívvel ajánlom az AW Clubot minden olyan Nőnek, aki szeretne tenni magáért, de nem tudja, hogyan vagy épp elakadt az úton.

Nem volt kérdés, hogy csatlakozom a Clubhoz, hisz tudtam, hogy Alma szívén viseli a nők sorsát, egy igazán motiváló személyiség, aki minden segítséget magad a nőknek, hogy kiteljesedjenek, megéljék nőiességüket, fejlesszék önbizalmukat, önmagukat. De álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ennyire átfogó, sokrétű tudásanyag birtokába kerülök. 🙂 Sokat változtam, mióta a Club tagja vagyok, de még rengeteget kell fejlődnöm, tanulnom, ami sok munkával jár, de imádom minden percét, nagyon izgalmas ez az utazás, ami alatt egyre jobban megismerem önmagamat, és szép lassan elérem a kitűzött céljaimat. Fantasztikus ez a közösség nagyon örülök, hogy a tagja lehetek. 🙂

Nekem a Club talán a legjobbkor jött az életembe, amikor azt éreztem, hogy szét vannak esve körülöttem a dolgaim, nem találom a helyem és ötletem sincs, mit és hogyan csináljak tovább.
Az online anyagok segítettek összerendezni a gondolataimat, és egységében látni azokat az ismereteket, amiket már tudtam, vagy magamtól rájöttem, de valahogy nem akartak összeállni.

El kellett fogadnom, hogy minden folyamatában működik, ami kis lépéseket jelent minden egyes nap (és igen, van hogy egyes napokon nem tudsz előre lépni, de ez nem tragédia). Nekem nagyon nehéz, hogy újra egyenesbe állítsam magam, de a csoport és a havi online találkozók segítenek, hogy ne adjam fel, higgyek magamban, és tudom hogy meg tudom csinálni. 🙂 Örülök hogy itt lehetek, és megtapasztalhatom azt, hogy nem vagyok egyedül.

Sokat jelent. Rendeződnek az irányvonalak, célok, lépések, döntések. Végre kezdem átlátni és kibogozni az időbeosztásom. És igen. Most már Én is számítok mindezek közepén, nem rendelem minden után magam a legutolsónak. Van ÉNidőm, rendszeres lett a tanulás az anyagokból, határozottabb és célorientáltabb lettem a munkámban. Szóval kell a Club, és kell a folyamatos fejlődés.

A Club anyagai sokrétűek, mégsem lehet bennük elveszni. Szerintem ez is fontos. A havi 4 új anyag kényelmesen feldolgozható, mindig van min gondolkodni. Ezerszer inkább olvasom újra Alma anyagait, mint mondjuk egy női magazin cikkeit. Mikor a bónusz Club kártya megérkezett, volt a csomagban egy üzenet Almától: “Köszönöm, hogy a Csapat tagja vagy!” – nekem ezért már megérte csatlakozni. A Csapat tagja vagyok. Nem vagyok egyedül.

Nekem nagyon sokat ad a Club tagság. Az új videók sokat segítenek a változatos itthoni tornában. A time management anyagot rendszeresen alkalmazom. A pussy fitness is fontos. Kapok folyamatosan egy képet arról, miben maradjak fókuszban és hogyan, a tanácsok által folyamatosan eszembe jut, hogy milyen téren hanyagoltam el magamat. Már nem felejtem el, hogy mindig relaxáljak is. Folyamatos motivációt kapok a cikkek által, mindig tanulok valami újat és hasznosat, fejlődök ezáltal. Mindig visszatalálok a célomhoz hónapról hónapra. Nagyon ki is kapcsolnak a cikkek, segít kijönni a mókuskerékből, ez nekem nagyon fontos. Szuper olvasni a lányok tanácsait, véleményét a csoportban.

Számomra az első és legfontosabb, hogy Alma személyesen moderál, valamint Ő maga válaszol a kérdésekre, reagál a kommentekre. Biztonságban érezem magamat a Clubban és őszintén meg merem osztani a tapasztalataimat, de akár a félelmeimet és persze nem utolsó sorban a sikereimet is, a támogató és elfogadó közösségnek hála. Sajnos még egy kimeNŐn sem tudtam részt venni, mivel külföldön élek, de ennek ellenére is érzem a szeretetáradatot a Csajoktól.
Az anyagok szuper jó témákat ölelnek fel, és az életem bármely szegmensében tudok fejlődni. Sőt mi több, olyan tudásra is volt szerencsém szert tenni, amiről korábban nem is tudtam, hogy létezik pl. a szexualitás tekintetében. Ellenben már azt is megtapasztaltam, hogy mindig van hova fejlődni pl. az időbeosztás és priorizálás területén.

Ha valaki már aktívabb tagja az AW online közösségnek, akkor már sokat tett önmagáért. Viszont aki csatlakozik a Clubhoz, turbó sebességre kapcsolhat az önismeret és önfejlesztés terén! Szuper, támogató, inspiráló közösség egy nagyszerű mentorral! A havi új anyagok mindig újszerűek, izgalmasak, mindig kiderül, hogy még rengeteg tanulni valónk van 🙂 Egyszerűen jó itt lenni!

Képzeld el a közösséget, amelynek részese lehetsz

Manapság gyakorlatilag lehetetlen új női barátságokra, pláne egy komplett támogató közösségre szert tenni.

Megsúgom, szerintem az Absolutely Woman Club egyik legfőbb hozadéka, hogy egy olyan női közösséghez csatlakozhatsz, akik között nincs irigység, széthúzás, csakis nyitottság, egymás segítése. És ez a közösség nemcsak virtuálisan létezik, találkozni is fogunk, klassz élményeket élünk át együtt.

Miért fogod szeretni ezt a közösséget?

 • Hozzád hasonló érdeklődésű nőkkel találkozhatsz,

  mindenki ugyanazokkal a kihívásokkal küzd, megértő fülekre találsz.

 • Jövünk-megyünk, kimozdulunk (figyeld csak lentebb az extrákat!).

  Kulturális eseményekre, test- és lélekápoló programokra, meetupokra látogatunk együtt.

 • Erőt nyerhetsz a közösség pozitivitásából,

  az Absolutely Woman csapatra jellemző erőből, kitartásból.

Képzeld el azt a NŐT, akivé válhatsz

 • Ízig-vérig NŐ akarsz lenni?

  Mai világunk nem kedvez annak, hogy mindig NŐ-ként tudj viselkedni, létezni. Pedig ez a nagybetűs NŐ most is ott van benned, csak nem engedi felszínre jutni a sok vélt és valós teendő, elfoglaltság. A kapott tananyag segít, hogy kívül és belül megújulj, a külső és belső találkozzon. Végre az a NŐ lehetsz, akinek minden porcikájából sugárzik a nőiesség, aki attól olyan vonzó, hogy önazonos.

 • Csábítóbb, érzékibb, nőiesebb, szexibb NŐ szeretnél lenni?

  Sokan csak álmodoznak arról, hogy felélesztik a halványan izzó parazsat. Te viszont tényleg képessé válhatsz arra, hogy fellobantsd és hosszú távon is megőrizd a tüzet kapcsolatodban, szenvedélyre cseréld fel a szürkeséget. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor elérheted, hogy női energiáid működtetésével megleld álmaid férfiját.

 • Tudatosabb, kockázatvállalóbb NŐ lennél?

  A nőiességed fontos eleme az is, hogy megéld az örömöt, megtaláld a saját utadat a munkádban. A kapott anyagok abban is segítenek, hogy a külső-belső harmóniára, önszeretetre rátalálva kedvezz magadnak akkor is, ha munkáról van szó.

 • Egyszerre állnál helyt anyaként, feleségként, NŐként?

  Az idővel, a kötelezettségekkel, a feladatokkal való zsonglőrködés többé nem lesz lehetetlen. Képes leszel arra, hogy biztonsággal egyensúlyozz, megtaláld a középutat.

Ez garantálja, hogy eléred célodat a Clubbal

#1

Párkapcsolati és nőiesség coachként, házassági tanácsadóként, virtuális mentorként 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a nőknek való segítésben, kapcsolattartásban, közösségépítésben. Sokakat támogattam abban, hogy felépítsék és megéljék nőiességüket, sikeresebbé tegyék párkapcsolatukat. Olykor akár a nulláról indulva, hosszú évek idő- és önbizalomhiányát, tanácstalanságát ledolgozva. Szenvedélyesen szeretem ezt a hivatást, megértem akadályaidat és az is tudom, hogyan fejlődhetnél.

#2

Eddigi tréningjeimen, workshopjaimon több mint 120.000 tanítvány vett részt, akik mind megtanulhatták, hogyan tegyék életvitelükké a nőiességet, a fittséget, az egészségesebb életet. Az ő bizalmuk a legjobb garancia arra, hogy te is élvezni fogod a folyamatot, ahogyan magadra találsz.

#3

Egy támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül, ahol tőlem (és a többiektől) folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé, ahol közös programok és élmények garantálják az összetartozást.

#4

Az Absolutely Woman Club egy hiánypótló, átfogó rendszer – nem találsz hozzá még csak hasonlót sem a hazai piacon. A külsődet és belsődet egyaránt tréningezheted vele, a módszer a test, lélek és szellem összhangjának jegyében működik. Nemcsak a nőiesebb megjelenésről, a fittebb életről vagy az önbizalomról beszélünk, hanem ezekről (és még sok minden másról) együtt.

Mit mondanak rólam?

Alma minden mozdulatával, és minden gondolatával tanít. Nőiességet, finomságot, kifinomultságot, kiegyensúlyozottságot. Inspiráló vele dolgozni, a harmóniára ösztönöz. Míg mi, a Yurkov Stílustanácsadó Szalonban kívülről, a megjelenés oldaláról dolgozunk befelé, és tanítjuk meg a Nőknek, hogyan tudják igazán megmutatni magukat, a nőiességüket, Alma belülről dolgozik kifelé, és a finom, apró iránymutatásaival emeli a nőket. Almával dolgozni lélekemelő és motiváló.

Almával a Beautyrobic kapcsán kerültem kapcsolatba, ami azóta is tart. Imádom a maximalizmusát és azt, hogy ha valamit a fejébe vesz, azt lépésről lépésre véghezviszi, legyen bármilyen nagy terv is. Imádom a rendszerezett gondolkodását, és azt hogy bármikor, amikor találkozunk inspiráljuk egymást és ő tényleg az a Nő, akitől sok mindent lehet tanulni és aki nem csak beszél, de saját példájával hitelesen ő maga is véghezviszi, amiről tanít.

Azért is szeretem Alma óráit – akár rúdtáncot, nyújtást, illetve másfajta tréninget tart –, mert úgy tud egyszerre személyre szabottan figyelni mindenkire, hogy közben egy közös foglalkozásnak lehetek a részese. Ismeri a sport lényegét és a testfejlesztés szépségét, így hihetetlen gyors fejlődést és sikerélményt lehet elérni nála. Rövid idő alatt ügyesnek érezheti itt magát mindenki – a nőiesség megélése mellett mindezt jó hangulatú légkörben teheti, könnyedén.

Alma ragyogó és sugárzó jelenség, akivel interjút készíteni éppúgy szeretek, mint együtt dolgozni. Megbízható, pontos, alapos és inspiráló – vagyis magával ragadó!

Pirner Almát megszeretni egy pillanat műve volt. Ez a találkozás hosszú évekkel ezelőtt történt, rengeteg dolog változott azóta az életemben és körülöttem, de Ő azóta is az egyik legfontosabb viszonyítási alap, ami a mindenkori testi-lelki egyensúlyomat illeti. Fixen időről-időre Almához fordulok segítségért és tanácsért, ha elakadok.

Abban különbözik Ő minden más bombanőtől, coach-tól vagy trainertől, hogy önazonosságának ereje és kiegyensúlyozott aurája párosul egy elképesztően vicces és közben tekintélyt parancsoló személyiséggel. Rengeteget lehet vele nevetni, de bizonyos kérdésekben nem ismer tréfát, ha az ember változni és változtatni akar magán illetve a hibás életbeidegződésein.

Mit tartalmaz az Absolutely Woman Club előfizetés?

Minden nőnek kell egy mentor – és egy támogató közösség.

Közösség és támogatás

Folyamatos motivációt, mentorációt céljaid eléréséhez és egy támogató, összetartó, előítéletektől mentes női közösséget is. Kívül és belül formálódhatsz, hogy a nőiesség és fittség valóban életviteled lehessen. Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre.

Havi 4 új tartalom

Heti 1 db új, máshol el nem érhető tartalom a nőiesség, párkapcsolat és az életmód és életvezetés területéről, természetesen az Absolutely Woman módszer jegyében.

Milyen témákkal foglalkozunk részletesebben?

 • Nőiesség – külső-belső harmónia, női energiák, kiteljesedés, szépség, önértékelés, önszeretet, kisugárzás, stílus, tánc, tartás. A nőiesség kibontakoztatása felsőfokon.
 • Párkapcsolat – csábítás, a férfiak lázba hozása, szexisség, szex, önbizalom. Minden, ami a párkapcsolat eléréséhez és megtartásához szükséges.
 • Életmód – edzés, fitness, tánc, étrend, anti-aging, a fittség megőrzése. A fitt élet kipróbált receptje, melyet személyre szabhatsz.
 • Ladyboss – legyél a saját magad főnöke, menedzseld hatékonyan a különböző életterületeidet, és hozz bátrabb, mégis tudatos döntéseket.

Absolutely Woman tudástár

Már a csatlakozásodkor 70+ tudásanyagot bocsátok rendelkezésedre – melyek összértéke több mint 900.000 Ft – nőiesség, életmód és párkapcsolat, ladyboss témakörökben, és mindezt változatos formátumokban.

Havi 1 db LIVE coaching és mentorálás velem

A LIVE-on havonta egyszer élőben beszélhetjük meg a tanultakat, tapasztalatot cserélhetünk, értékes mentori tippeket kaphatsz a haladásodhoz.

3 havonta rendszeres kimeNŐ

Jól megérdemelt kimenő a közösség tagjaival és velem, hogy együtt éljünk át olyan szellemben, lélekben feltöltő élményeket, mint egy borkóstoló, koncert, színházi előadás, vacsora vagy VIP-mozi. A KimeNŐ-t személyesen én szervezem, és bárki csatlakozhat – önköltségesen.

Máris belevágnál?

Kérlek, csak akkor tedd, ha elfogadod, hogy céljaid eléréséhez te is kellesz. Csak akkor vállalhatok felelősséget a haladásodért, ha a kapott tananyagokat az instrukciók alapján feldolgozod.

VIP-extrák, csak tagoknak:

Szupernőies, különleges lehetőségeket kínálok a további fejlődéshez, kizárólag az Absolutely Woman Club tagjai részére.

Személyes vagy Skype konzultáció

Ha folyamatos kontrollra és motivációra vágysz, csak a közösség tagjaként különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőséged arra, hogy személyesen konzultálj velem (térítés ellenében veheted igénybe).

Zártkörű VIP-programok

Ugyancsak a közösség tagjaként vehetsz részt ezeken az általam vezetett programokon, ahol tovább fejlesztheted nőiességedet, fittségedet.

Absolutely Woman Tábor

Szexis, szupernőies és EXTRA lendületet adó program (ugyancsak térítés ellenében, kizárólag tagjainknak). Woman Power VIP-elvonulás külföldre, igazi nőiesség BOOST, 2-3 napos master coaching velem. A pár napos luxusprogram a pihenésedről, feltöltődésedről szól egy csodás, pihentető környezetben, ahol kizárólag veled, tanulásoddal, fejlődéseddel foglalkozom.

Bónusz AW Club kártya a harmonikusabb élethez

Csatlakozáskor ezzel az ajándékkal kedveskedek neked

BÓNUSZ

Sorszámozott, névre szóló AW Club plasztikkártya

A legértékesebb kártya a táskádban, mert mindig emlékeztet arra, hogy egy nagyszerű, támogató közösség tagja vagy. A tagsági kártyát postán kapod meg a csatlakozás utáni 2. héten, üdvözlőlevelünk kíséretében. Érdemes kézközelben tartani, mert a későbbiekben kedvezményesen vásárolhatsz vele olyan üzletekben, amelyeket jó szívvel ajánlok neked.

Ízelítő az anyagokból – ezt kapod, ha AW Club tag leszel

Havonta egyetlen tréning vagy eBook áránál jóval kevesebbért a tudás tárházát kapod meg a NŐIESSÉG, az ÉLETMÓD a PÁRKAPCSOLAT és a LADYBOSS témájában. Az alábbi 70+ tudásanyagot – melyek összértéke több mint 900.000 Ft – már a csatlakozásodkor rendelkezésedre bocsátom, majd ezt követően minden hónapban további 4-et.

KATTINTS AZ IKONOKRA, ÉS FEDEZD FEL A TUDÁSANYAGOKAT!

NŐIESSÉG – velem, Pirner Almával

Marilyn Monroe nyomában

Csinos és könnyedén elkészíthető frizura ötletek minden hajhosszhoz

6 tény, amit a női erőközpontodról nem tudtál – Dobi Diával

Hogyan válassz fehérneműt, és mire jók az alakformáló ruhák

Exotic Dance Koreográfia

Hogyan tűzz ki célokat (érd el őket)

és változtasd meg az életedet?

Nappali smink 20 perc alatt

– Nagy-Pásztor Krisztinával

Winter Beauty & Style Guide

Győzd le a hideget szépséggel és csábítással!

Motivációs könyvajánló

Önbizalom buktatók Dobi Diával

Banánhéjak, melyeken elcsúszhat az önbizalom növelés

Me, Myself and I

Határaim és korlátaim

ME-TIME

Találd meg az egyensúlyt a másokról és az önmagadról való gondoskodásban

SELF-LOVE

Önszeretet lépésről lépésre

Csípőnyitó és energetizáló tréning

PUSSY FITNESS

Minden, amit tudnod kell a gátizomról

Időzsonglőrök – Time management

Ha nem vagy ura az idődnek, nem vagy ura az életednek

Alapdarabok

melyekre minden nőnek szüksége lehet

Magassarkú tippek Almától

10+1 pénztárcakímélő szépségtipp és praktika Almától

ÉLETMÓD – velem, Pirner Almával

OUTDOOR Tréning, melyet bárhol, bármikor elvégezhetsz

TABATA – PILATES Pölös Zsófiával

Méregtelenítés és a rettegett narancsbőr

– Bartha Ákossal

9 Karácsonyi recept,

mely garantáltan alak és egészségbarát, és a család is imádni fogja

Mindfulness és meditációs útmutató

(nemcsak) az ünnepekre

Az időszakos böjt jótékony hatásai

Elastic-band workout

HIIT Pilates edzésprogram

Fókuszban a törzsizom

10 egészség és fitness hiba,

amit észre sem veszel, hogy nap mint nap elköveted

Hogyan szabadulj meg az érzelmi evéstől 1. rész

HEALTHY YOU

Életmódváltó STARTER KIT 1. rész

PÁRKAPCSOLAT – velem, Pirner Almával és Dobi Diával

Csúcs orgazmusok és mély orgazmusok – Dobi Diával

URBAN TANTRA 3. rész – Dobi Diával

Hová tűntek a férfiak?

Férfiasság régen és ma

URBAN TANTRA 2. rész – Dobi Diával

URBAN TANTRA ízelítő Dobi Diával

Fehérnemű praktikák és tanácsadás 1. rész

Fehérnemű praktikák és tanácsadás 2. rész

10 lépés, mely elengedhetetlen a kiegyensúlyozott és hosszú távú boldogságodhoz

Még több orgazmust légyszíves!

Szintfelmérő SZEXTESZT Dobi Diával

Tegyük rendbe a libidódat egyszer és mindenkorra!

LADYBOSS – velem, Pirner Almával

Bőségtudat a vállalkozásodban – Dobi Diával

Vállalkozói lét nulladik lépései

Vállalkozói lét első lépései

Időzsonglőrök – Time management

Hogyan old meg – Kommunikáció mesterfokon

A stressz mint a legalattomosabb gyilkos

Foglaljuk össze, mi jár az Absolutely Woman Club tagságodhoz:

Az előfizetés díja tartalmazza:

 • Absolutely Woman tudástár

  Már a csatlakozásodkor 70+ tudásanyagot bocsátok rendelkezésedre – melyek összértéke több mint 900.000 Ft – a nőiesség, párkapcsolat és életmód témakörében, és mindezt változatos formátumokban.

 • Havi 4 új tartalom nőiesség, párkapcsolat és az életmód témakörében

  Heti 1 db exkluzív, csak a Club tagjai számára elérhető új tudásanyag (szöveges, videós vagy audio formátumban), melyet az Absolutely Woman Club zárt felületén érhetsz el.

 • Közösség és támogatás

  Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre, és megtapasztalhatod az AW Club támogató közösségi élményét.

 • Havi 1 db LIVE coaching és mentorálás velem

  Virtuális találkozó mentoroddal, azaz velem és a közösség támogató tagjaival.

Bónusz – csatlakozás esetén ajándékba kapod:

 • Sorszámozott, névre szóló AW plasztik kártya

  Kedvezményeket vehetsz vele igénybe olyan üzletekben, ahol én is vásárolok. (A tagsági kártyát a csatlakozást követő 2. héten küldjük el, a kedvezményekről is részletes tájékoztatást kapsz.)

Önköltséges VIP-programok, melyeken CSAK Club tagként vehetsz részt:

 • 3 havonta kimenNŐ program (rendszeres Club-találkozók)

  Rendszeres kimozdulás: élmények, amelyeket együtt élhetsz át a közösség tagjaival és Pirner Almával, például mozi, színház vagy vacsora.

 • Tematikus VIP-programok (időnként)

  VIP-programjainkon tovább fejlesztheted fittségedet, az együttműködésedet testeddel.

 • Személyes vagy Skype-konzultáció

  Ha folyamatos kontrollra és motivációra vágysz, csak a közösség tagjaként különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőséged arra, hogy személyesen konzultálj velem.

 • Absolutely Woman tábor

  2-3 napos VIP-elvonulás és nőiesség BOOST csodás környezetben külföldön, a Woman Power jegyében. Ez a pár napos luxusprogram csak a pihenésedről, feltöltődésedről szól – és csak a Club tagjaként kaphatsz rá meghívást.

Az Absolutely Woman Club havidíja:

6.350 Ft/hó

A csatlakozás indul: április 5. (kedd) 10:00

Gyakori kérdések és válaszok az Absolutely Woman Clubbal kapcsolatban

Havonta 6.350 Ft-ba kerül a tagság. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak.

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot, majd kattints a Csatlakozom a Clubhoz gombra, és ezt követően átirányítunk a Barion Payment Zrt. online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktivvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Bariontól).

A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

A Club havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz.

Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.

A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fog szerepelni.

Természetesen a saját tempódban dolgozhatod fel őket. Nincsenek kötöttségek! Amíg aktív Club tagsággal rendelkezel, addig minden anyagot elérsz. Abszolút Te döntöd el, éppen mire van szükséged, mely területeken fejlődnél. Persze megvan a maga előnye annak, ha be tudsz csatlakozni egy-egy havi témához, hiszen valószínűleg akkor, adott időpontban más Club tagok is éppen azon a témán dolgoznak majd. A legfontosabb, hogy alakíts ki egy olyan ÉNidőt magadnak, amikor önmagad fejlesztésével foglalkozol, így tudod maximálisan kihasználni a Club nyújtotta előnyöket, feldolgozni a tananyagokat, és végső soron elérni a céljaidat.

Természetesen nem, viszont kizárólag a Club tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem.

A Barion egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Egy zárt online felületen érheted el a 3 témában érkező szöveges, videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.

Természetesen az előfizetésedet bármikor, indoklás nélkül lemondhatod az Általános Szerződési Feltételekben megjelöld módok valamelyikén.

Nincsen szükséged Facebook profilra a Clubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Club Facebook csoportja nyújt, és a havi LIVE coaching és mentorálásom minden előnyének kihasználásához már igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz.

Természetesen a Club tartalmait, mint például a havi 4 új tudásanyagot, az Absolutely Woman tudástárát, a KimeNŐ-k időpontját, a havi LIVE coaching és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Club weboldalának belső felületén.

Évente csak kétszer csatlakozhatsz

Szeretnék maximális figyelmet szentelni a haladásodnak.

Mentorodként a legfontosabb számomra, hogy hétről-hétre minőségi, a fejlődésedet szolgáló tananyagot kapj, hogy teljes erőbedobással koncentrálhassak a live-okra, a személyes eseményekre, a tanácsadásra.

Épp ezért az Absolutely Woman Clubhoz évente kétszer (tavasszal és ősszel) lehet csatlakozni, vagyis ha ezt az alkalmat elmulasztod, legalább fél évet várnod kell a következő nyitásra.

Az Absolutely Woman Clubhoz évente csak kétszer van lehetőség csatlakozni.

Csatlakozz a Clubhoz!

A csatlakozás indul: április 5. (kedd) 10:00
 • 100% Biztonságos fizetés

  A havi előfizetést csak bankkártyás fizetéssel tudod választani! A megrendelő űrlap kitöltése után a Barion Payment Zrt. online fizetési partnerünk felületére leszel átirányítva, itt kell majd megadnod a bankkártya adataidat és véglegesítened az előfizetési szándékodat. A Barion egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!

  A sikeres előfizetésről két visszaigazoló emailt is fogsz kapni, egyet a Bariontól, egyet pedig tőlem.

 • Előfizetésed havi megújulása

  A későbbiekben a tagságod minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással fog megújulni, melyről emailben is visszajelzést kapsz. Természetesen a tagságod megújítását (előfizetésedet) bármikor lemondhatod.

  A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fogsz szerepelni.

 • További kérdésed merült fel az előfizetésről?

  Írj a club@absolutelywoman.hu címre és ígérem, rövid időn belül válaszolok.