#AW LIFESTYLE – legyen életviteled a nőiesség

Itt az Absolutely Woman Club!

Mert minden Nőnek kell egy mentor és egy támogató közösség.

Folyamatos külső és belső fejlődés 4 területen (NŐIESSÉG, ÉLETMÓD, PÁRKAPCSOLAT, LADYBOSS) az egyedülálló Absolutely Woman módszerrel.

Szakíts napi 30 percet magadra, és legyél nőiesebb, szexisebb, fittebb, sikeresebb!

Az Absolutely Woman Club kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

Iratkozz fel az értesítő listámra, hogy első kézből értesülhess a Club következő megnyitásáról!

Érzékibb, fittebb, magabiztosabb, céltudatosabb NŐ szeretnél lenni?

 • Régóta vágysz arra,

  hogy a ragyogó, lehengerlő, szexis szupernő előbújjon belőled?

 • Az adottságaidhoz illő, tökéletes alakra vágysz,

  de eleged van belőle, hogy csak nagy ritkán (vagy sohasem) jutsz el mozogni?

 • Önsanyargató mozgásformák és diéták helyett

  a mindennapjaidba könnyedén belesimuló, szórakoztató módszerekkel szeretnéd elérni top formádat? A várandósság után keresed az egyensúlyt, szeretnél lefogyni?

 • Ébren tartanád

  a tüzet párkapcsolatodban?

 • Arról ábrándozol, hogy végre megtalálod azt a férfit,

  akivel izgalmakkal fűszerezett, boldog életet élhetsz?

 • Anyaként semmire sincs időd,

  pedig fontos a párod (és persze önmagad is)?

 • Jó lenne,

  ha minden számodra fontos tevékenységre tudnál időt szakítani, megtanulnál nemet mondani és priorizálni?

 • Az Absolutely Woman Club beindíthatja a változásokat,

  feltéve, ha adsz magadnak egy kis örömteli énidőt, nem többet mint napi 30 perc.

Tudom, mit érzel…

Pirner Alma vagyok

A női szerepek közti zsonglőrködés számomra sem ismeretlen. Tudom, hogy nehéz időt szakítani a mindennapokban a nőiesség és a fittség megőrzésére.

Feleségként, édesanyaként, nőiesség coachként, tánctanárként vagy éppen cégvezetőként folyamatos egyensúlyozás az életem a különféle szerepeim között, melyek közül hol az egyik, hol a másik kerül előtérbe.

Én már végigjártam azt az UTAT, amire te most fogsz rálépni, ráadásul több mint 16 éve foglalkozom nőkkel.

Az Absolutely Woman módszerrel a saját tapasztalataimat kínálom neked ahhoz, hogy te is teljesebb életet élj.

Van napi 30 perced a külső-belső változás nagy kalandjára?

Így segít neked az Absolutely Woman Club

Az Absolutely Woman módszerrel kívül-belül fejlődhetsz, egyszerre több területen is:

NŐIESSÉG, ÉRZÉKISÉG.

Sikeresen működtetheted női energiáidat, melyek nemcsak a szívednek kedves férfira, de rád is visszahatnak, magabiztosabbá tesznek. Megélheted, kibonthatod nőiességedet, felemelheted magadat és társadat is szupernő mivoltoddal, párkapcsolatodba érzéki erők, új energiák költöznek.

FORMÁSABB, FESZESEBB TEST.

Ha követed instrukcióimat, minden porcikád tükrözni fogja azt a belső szépséget és magabiztosságot, amelynek felszínre hozásáért szintén sokat teszünk majd. A külső és a belső szépség nem választható el egymástól: épp ez a rendkívüli a módszeremben. Ne keseredj el, ha ritkán (vagy sosem) jutsz el edzőterembe, olyan praktikákat és komplett edzésterveket mutatok, melyek kellő kitartás mellett garantáltan elvezetnek a formásabb, feszesebb testhez.

NŐI SZEREPEK.

Jobban menedzselheted az idődet, megtanulhatod a tányérokat ügyesen, okosan pörgetni, anyaként, feleségként, társként, dolgozó nőként is helytállni.

MUNKA.

Saját vállalkozásról, önállóságról álmodozol? Meglépheted a rég áhított változtatást, mert kellő önismeretet, tudatosságot kapsz a változtatáshoz. Az Absolutely Woman módszer a munkában is megadja neked a döntéshez, tervezéshez szükséges szabadságot, bátorságot.

Megmutatom, hogyan legyél TE a középpontban mindenhol.

Közelebb kerülhetsz a számodra teljes élethez, megtanulhatsz tematizálni, priorizálni, mélypontokon átlendülni, néha felülvizsgálva, hogy még mindig ez-e az utad. Az úton folyamatos motivációval és mentorációval állok melletted.

Az Absolutely Woman Club lehet a te magadra szánt időd.

Csak napi 30 perc magadért, amiből mások (családod, párod, barátaid) is profitálhatnak, hiszen egy olyan NŐT kapnak, aki őket is feltölti, kiegyensúlyozza.

Az egyedülálló Absolutely Woman módszer

Az Absolutely Woman módszere évek óta töretlenül bizonyít (120.000 online tanítvánnyal büszkélkedhetek). Az Absolutely Woman módszer egyedülálló, mert a külső és a belső fejlesztése egyforma hangsúlyt kap benne.

A Club mindezt rendszerben, hosszú távra kínálja neked.

Mit érdemes tudnod az Absolutely Woman módszerről?

Egyik alapköve az önvizsgálat.

Mindez arra sarkall, hogy el tudd dönteni, hogyan nézz szembe azokkal a nehézségekkel, esetleg múltbeli sérelmekkel, melyek céljaid elérésében jelenleg akadályoznak. Dönthetsz úgy, hogy elfogadod a helyzetedet és a legjobbat hozod ki belőle, és úgy is, hogy változtatsz, megkeresve a legjobb utat.

A célom az, hogy közelebb kerülj a számodra teljes élethez, könnyedén lerázd mások téves elvárásait, és túllendülve a napi rohanáson megtaláld a saját utadat, legyen az az elfogadás, vagy a változtatás.

A napi munkádra építünk.

Minimum 30 perc naponta! AW Club tagként heti 1 új tudásanyagot kapsz (videós, írásos vagy audio formátumban)  majd, melyet fel kell dolgoznod. Mindez a jelen pillanat lehető legjobb kihasználására is tanít téged.

A múltba révedés helyett ugyanis a jelen pillanatra koncentrálunk, arra építünk, ehhez viszont elengedhetetlen, hogy időt szánj a jövőbeli célok elérésére.

Ha most azt gondolod, nincs napi 30 percnyi időd, meg fogsz lepődni: minél jobban megtanulsz rangsorolni életed dolgai között (márpedig ezt célozzuk), annál kevesebb erőfeszítést jelent, hogy időt szakíts a legfontosabbra: saját magadra.

Eleinte talán több tudatosságot igényel az odafigyelés, de később életmóddá válik.

Csak napi 30 perc, heti 5 alkalommal – cserébe viszont nagy változásokat érsz majd el.

Milyen NŐ-vé válhatsz a módszerrel?

Olyanná, aki…

 • pontosan tudja,

  hogy mit akar, mi teszi őt elégedetté, boldoggá párkapcsolatában, munkájában, az élet minden területén.

 • nem csak sodródik,

  hanem tisztában van a miértekkel.

 • nem mások elvárásainak akar megfelelni,

  csak saját belső mércéjének.

 • célokat tűz ki,

  és képes tenni is értük.

 • elégedett lehet külső és belső adottságaival is,

  mert mindkettőért megdolgozott.

 • profin beosztja az idejét,

  mert célorientáltan tervez, szervez és priorizál.

A csatlakozással ezt a különleges módszert a maga teljességében élvezheted, miközben minden támogatást megkaphatsz tőlem, ami önmagad, a párkapcsolatod és a karriered fejlesztéséhez, a karcsúbb, egészségesebb, boldogabb és eredményesebb élethez kell.

Ez valóban működik, ők már tudják

Olvasd el mentoráltjaim véleményét, akik nap mint nap alkalmazzák az Absolutely Woman módszert nőiességük megéléséhez,
egy aktívabb, fittebb élet eléréséhez.

Ez valóban működik, ők már tudják

Olvasd el mentoráltjaim véleményét, akik nap mint nap alkalmazzák az Absolutely Woman módszert nőiességük megéléséhez, egy aktívabb, fittebb élet eléréséhez.

Csak szenvedéllyel tudok beszélni a Clubról. Az anyagok hónapról-hónapra változatosak. Alma szenvedélye, elhivatottsága, maximalizmusa, adni akarása itt csúcsosodik ki. 4 új téma minden hónapban, amik tartalmasak, érdekesek, izgalmasak, szexisek. Sokszor készül még valami meglepetés, amire nem is számítottunk. Minden, ami csak érdekelhet egy nőt, ezt mind kendőzetlenül, szabadon és őszintén.

Alig várom, hogy hónap eleje legyen és olvashassam, nézhessem, hallgathassam. Az anyagok fénysebességgel fejlesztettek az önismeret terén, és csak rajtam múlik, hogy ebből mit teszek magamévá. Az itt kapott tudás segít abban, hogy tényleg olyan nő váljon belőlem, amilyen valójában szeretnék lenni. Alma egy CSÚCS NŐ, aki ott segít, ahol tud, és kihozza még azt is belőlem, amiről nem is tudtam, hogy ott van. Hálásan Köszönöm! 🙂 A Club fantasztikus! A legjobb döntés volt, hogy csatlakoztam, itt a helyem!

Amióta Club tag vagyok, sínen van az életem. 🙂 Az anyagok, a LIVE, a találkozó, hiánypótlóak, de emellett rajtam múlik, hogy mennyit hozok ki belőle. Ez baromi motiváló, mert abban segít, hogy felelősséget vállaljak a saját fejlődésemért/a döntéseimért. Én írányítom a saját életem. Vannak Club barátaim, és tudom, hogy már sosem leszek egyedül bármi történik. Alma csodálatos, közvetlen, seggbe rugós, mikor kell, szíve-lelke benne van mindenben, amihez nyúl. És igazi ízig-vérig Nő! Ő általa lett ez a Club olyan, mint egy virtuális otthon, a tagok által pedig megtelt élettel. Egy hely, ahol mindig önmagam lehetek, miközben a legjobbat hozom ki magamból. 🙂 Köszönöm!

A lehető legjobb döntés volt az életemben, hogy csatlakoztam a Clubhoz. Fantasztikus csapat, segítőkész, motiváló tagokkal… Rengeteg új embert ismertem meg, és folyamatosan jönnek újak… Az anyagok érthetőek, hasznosak. A Club elindulása óta az edzések rendszeresek lettek az életemben, folyamatosan olvasok, tanulok, odafigyelek magamra, alakulok, változom… Figyelem az embereket magam körül, türelmesebb és nyitottabb vagyok, és ami a legfontosabb a párkapcsolatom is lassan kikúszik a gödörből. :)
Alma fantasztikusat hozott létre a Club megalapításával. Köszönöm, hogy Hozzátok tartozhatom!

Nagyon jó döntés volt. Folyamatos fejlődés több területen, egy fantasztikus csapattal. Szoros barátságok alakultak. Alma nagyon jó mentor, ha kérdésem van, bátran fordulhatok hozzá. Jó ide tartozni! 🙂

Az én életemben is pozitív változásokat hozott a csatlakozás. Az egyik legjobb döntés volt. Van hova fejlődnöm még, de tudom, ez egy folyamat, amin a havi segédanyagok is segítenek. Néha kicsit el vagyok maradva a feldolgozással, de mindig igyekszem behozni.

Számomra is jó döntés volt a csatlakozás. Alma rengeteg új és hasznos információt, tanácsot ad.
Nekem is van még bõven hova fejlődnöm, de már így is apránként haladok a céljaim felé, és sokkal magabiztosabb lettem.
A programok is jók.
Segítő, barátságos itt a közösség. 
Csak így tovább! 🙂

Az anyagok olvasgatása/hallgatása számomra azért nagyon értékesek, mert végre hasznosan töltöm el azokat az “üresjáratokat”, amikor általában csak úgy nyomkodom a telefont (pl. hosszas várakozás postán, háziorvosnál, ilyen-olyan hivatalokban stb.) 🙂 Szerintem mindegyik anyag érdekes, bármelyik Nőt nagyban hozzásegíthet a külső-belső fejlődéshez.

Számomra Alma – elsősorban – két témában nagyon hiteles és példaértékű: a nőiesség és a vállalkozói lét. Minkét témakörben abszolút kielégítő és hasznos tartalmakat tesz fel a Club felületére. Nincsenek sallangok, mellébeszélések, ezerszer lefutott körök vagy idézetgyűjtemények. Nagyon precízen mutat be minden anyagot, legyen szó életvezetésről, sminkelésről, táplálkozásról vagy csábításról.

Ami külön nagyon jó, hogy van írásos, audió és videós tartalom is, így adott helyzetben lehet a megfelelő formában tanulni. Sokszor hallhatunk tőle személyes példákat is a saját életükből, melyektől még emberibbnek és elérhetőbbnek tűnnek a mi céljaink is. Igazán jó szívvel ajánlom az AW Clubot minden olyan Nőnek, aki szeretne tenni magáért, de nem tudja, hogyan vagy épp elakadt az úton.

Nem volt kérdés, hogy csatlakozom a Clubhoz, hisz tudtam, hogy Alma szívén viseli a nők sorsát, egy igazán motiváló személyiség, aki minden segítséget magad a nőknek, hogy kiteljesedjenek, megéljék nőiességüket, fejlesszék önbizalmukat, önmagukat. De álmomban sem gondoltam volna, hogy egy ennyire átfogó, sokrétű tudásanyag birtokába kerülök. 🙂 Sokat változtam, mióta a Club tagja vagyok, de még rengeteget kell fejlődnöm, tanulnom, ami sok munkával jár, de imádom minden percét, nagyon izgalmas ez az utazás, ami alatt egyre jobban megismerem önmagamat, és szép lassan elérem a kitűzött céljaimat. Fantasztikus ez a közösség nagyon örülök, hogy a tagja lehetek. 🙂

Nekem a Club talán a legjobbkor jött az életembe, amikor azt éreztem, hogy szét vannak esve körülöttem a dolgaim, nem találom a helyem és ötletem sincs, mit és hogyan csináljak tovább.
Az online anyagok segítettek összerendezni a gondolataimat, és egységében látni azokat az ismereteket, amiket már tudtam, vagy magamtól rájöttem, de valahogy nem akartak összeállni.

El kellett fogadnom, hogy minden folyamatában működik, ami kis lépéseket jelent minden egyes nap (és igen, van hogy egyes napokon nem tudsz előre lépni, de ez nem tragédia). Nekem nagyon nehéz, hogy újra egyenesbe állítsam magam, de a csoport és a havi online találkozók segítenek, hogy ne adjam fel, higgyek magamban, és tudom hogy meg tudom csinálni. 🙂 Örülök hogy itt lehetek, és megtapasztalhatom azt, hogy nem vagyok egyedül.

Sokat jelent. Rendeződnek az irányvonalak, célok, lépések, döntések. Végre kezdem átlátni és kibogozni az időbeosztásom. És igen. Most már Én is számítok mindezek közepén, nem rendelem minden után magam a legutolsónak. Van ÉNidőm, rendszeres lett a tanulás az anyagokból, határozottabb és célorientáltabb lettem a munkámban. Szóval kell a Club, és kell a folyamatos fejlődés.

A Club anyagai sokrétűek, mégsem lehet bennük elveszni. Szerintem ez is fontos. A havi 4 új anyag kényelmesen feldolgozható, mindig van min gondolkodni. Ezerszer inkább olvasom újra Alma anyagait, mint mondjuk egy női magazin cikkeit. Mikor a bónusz Club kártya megérkezett, volt a csomagban egy üzenet Almától: “Köszönöm, hogy a Csapat tagja vagy!” – nekem ezért már megérte csatlakozni. A Csapat tagja vagyok. Nem vagyok egyedül.

Nekem nagyon sokat ad a Club tagság. Az új videók sokat segítenek a változatos itthoni tornában. A time management anyagot rendszeresen alkalmazom. A pussy fitness is fontos. Kapok folyamatosan egy képet arról, miben maradjak fókuszban és hogyan, a tanácsok által folyamatosan eszembe jut, hogy milyen téren hanyagoltam el magamat. Már nem felejtem el, hogy mindig relaxáljak is. Folyamatos motivációt kapok a cikkek által, mindig tanulok valami újat és hasznosat, fejlődök ezáltal. Mindig visszatalálok a célomhoz hónapról hónapra. Nagyon ki is kapcsolnak a cikkek, segít kijönni a mókuskerékből, ez nekem nagyon fontos. Szuper olvasni a lányok tanácsait, véleményét a csoportban.

Számomra az első és legfontosabb, hogy Alma személyesen moderál, valamint Ő maga válaszol a kérdésekre, reagál a kommentekre. Biztonságban érezem magamat a Clubban és őszintén meg merem osztani a tapasztalataimat, de akár a félelmeimet és persze nem utolsó sorban a sikereimet is, a támogató és elfogadó közösségnek hála. Sajnos még egy kimeNŐn sem tudtam részt venni, mivel külföldön élek, de ennek ellenére is érzem a szeretetáradatot a Csajoktól.
Az anyagok szuper jó témákat ölelnek fel, és az életem bármely szegmensében tudok fejlődni. Sőt mi több, olyan tudásra is volt szerencsém szert tenni, amiről korábban nem is tudtam, hogy létezik pl. a szexualitás tekintetében. Ellenben már azt is megtapasztaltam, hogy mindig van hova fejlődni pl. az időbeosztás és priorizálás területén.

Ha valaki már aktívabb tagja az AW online közösségnek, akkor már sokat tett önmagáért. Viszont aki csatlakozik a Clubhoz, turbó sebességre kapcsolhat az önismeret és önfejlesztés terén! Szuper, támogató, inspiráló közösség egy nagyszerű mentorral! A havi új anyagok mindig újszerűek, izgalmasak, mindig kiderül, hogy még rengeteg tanulni valónk van 🙂 Egyszerűen jó itt lenni!

Hiába is vagyok sikeres az üzletben, ha NŐKÉNT nem érzem magam 10/10-esnek. Ez sok mindent vissza is fojt, ami viszont kell az üzlethez.

Ha van egy kis szabadidőm, vagy kevéssé vagyok motivált, mindig van mihez nyúlni, ami mindig fel tudja dobni az embert, és tudom, hogy valóban azt a minőséget kapom. Mindenkinek szüksége van egy vezetőre, és így, hogy én is elég sok ember kezét fogom, jó érzés, hogy valaki az enyémet is fogja, és jobb kedvre derít, amikor mély pontom van.

A nőiesség és a munka háttérbe szorult, mert megszületett a kisfiam. Elvesztem, mint Nő, mint feleség. A legfontosabb az volt, hogy az Anya szerepből hogy jöjjek ki, és hogy tudjak vállalkozó nőként is lelkiismeret-furdalás nélkül hatékonyan létezni.

Képzeld el a közösséget, amelynek részese lehetsz

Manapság gyakorlatilag lehetetlen új női barátságokra, pláne egy komplett támogató közösségre szert tenni.

Megsúgom, szerintem az Absolutely Woman Club egyik legfőbb hozadéka, hogy egy olyan női közösséghez csatlakozhatsz, akik között nincs irigység, széthúzás, csakis nyitottság, egymás segítése. És ez a közösség nemcsak virtuálisan létezik, találkozni is fogunk, klassz élményeket élünk át együtt.

Miért fogod szeretni ezt a közösséget?

 • Hozzád hasonló érdeklődésű nőkkel találkozhatsz,

  mindenki ugyanazokkal a kihívásokkal küzd, megértő fülekre találsz.

 • Jövünk-megyünk, kimozdulunk (figyeld csak lentebb az extrákat!).

  Kulturális eseményekre, test- és lélekápoló programokra, meetupokra látogatunk együtt.

 • Erőt nyerhetsz a közösség pozitivitásából,

  az Absolutely Woman csapatra jellemző erőből, kitartásból.

Képzeld el azt a NŐT, akivé válhatsz

 • Ízig-vérig NŐ akarsz lenni?

  Mai világunk nem kedvez annak, hogy mindig NŐ-ként tudj viselkedni, létezni. Pedig ez a nagybetűs NŐ most is ott van benned, csak nem engedi felszínre jutni a sok vélt és valós teendő, elfoglaltság. A kapott tananyag segít, hogy kívül és belül megújulj, a külső és belső találkozzon. Végre az a NŐ lehetsz, akinek minden porcikájából sugárzik a nőiesség, aki attól olyan vonzó, hogy önazonos.

 • Fittebb, álomalakkal büszkélkedő szupernő akarsz lenni?

  Nincs két egyforma álomalak, a tiéd épp olyan, amilyen hozzád legjobban illik. Az AW Club tananyagai segítenek, hogy kívül és belül megújulj, a külső és belső végre találkozzon.

 • Csábítóbb, szexibb NŐ szeretnél lenni?

  Sokan csak álmodoznak arról, hogy felélesztik a halványan izzó parazsat. Te viszont tényleg képessé válhatsz arra, hogy fellobantsd és hosszú távon is megőrizd a tüzet kapcsolatodban, szenvedélyre cseréld fel a szürkeséget. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor elérheted, hogy női energiáid működtetésével megleld álmaid férfiját.

 • Tudatosabb, kockázatvállalóbb NŐ lennél?

  A nőiességed fontos eleme az is, hogy megéld az örömöt, megtaláld a saját utadat a munkádban. Ahhoz, hogy este elégedetten feküdj le, fontos, hogy az időddel okosan, szervezetten, mégse szigorúan és befeszülve gazdálkodj. A kapott anyagok abban is segítenek, hogy a külső-belső harmóniára, önszeretetre rátalálva kedvezz magadnak akkor is, ha munkáról van szó, és úgy maradjon énidőd, hogy mellette minden eddiginél eredményesebb vagy.

 • Egyszerre állnál helyt anyaként, feleségként, NŐként?

  Az idővel, a kötelezettségekkel, a feladatokkal való zsonglőrködés többé nem lesz lehetetlen. Tudatosan fogod előre mozdítani az életedet, nemcsak túléled majd a napjaidat. Képes leszel arra, hogy biztonsággal egyensúlyozz, megtaláld a középutat!

Ez garantálja, hogy eléred célodat a Clubbal

#1

Párkapcsolati és nőiesség coachként, házassági tanácsadóként, virtuális mentorként 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a nőknek való segítésben, kapcsolattartásban, közösségépítésben. Sokakat támogattam abban, hogy felépítsék és megéljék nőiességüket, sikeresebbé tegyék párkapcsolatukat. Olykor akár a nulláról indulva, hosszú évek idő- és önbizalomhiányát, tanácstalanságát ledolgozva. Szenvedélyesen szeretem ezt a hivatást, megértem akadályaidat és az is tudom, hogyan fejlődhetnél.

#2

Eddigi tréningjeimen, workshopjaimon több mint 120.000 tanítvány vett részt, akik mind megtanulhatták, hogyan tegyék életvitelükké a nőiességet, a fittséget, az egészségesebb életet. Az ő bizalmuk a legjobb garancia arra, hogy te is élvezni fogod a folyamatot, ahogyan magadra találsz.

#3

Egy támogató közösség részévé válhatsz, melyben sosem érzed magad egyedül, ahol tőlem (és a többiektől) folyamatos inspirációt és motivációt kapsz ahhoz, hogy haladj a célod felé, ahol közös programok és élmények garantálják az összetartozást.

#4

Az Absolutely Woman Club egy hiánypótló, átfogó rendszer – nem találsz hozzá még csak hasonlót sem a hazai piacon. A külsődet és belsődet egyaránt tréningezheted vele, a módszer a test, lélek és szellem összhangjának jegyében működik. Nemcsak a nőiesebb megjelenésről, a fittebb életről vagy az önbizalomról beszélünk, hanem ezekről (és még sok minden másról) együtt.

#5

Évek óta sikeresen építem az énmárkámat, szervezem a vállalkozásomat. Amellett, hogy másoknak segítek, magamat is folyamatosan fejlesztem – és bízom benne, hogy az eredményeim Számodra is magukért beszélnek. Hiszek abban, hogyha jó szándékkal és következetesen dolgozol, képes leszel Te is sikerre vinni a vállalkozásodat vagy szintet ugrani a karrieredben!

Mit mondanak rólam?

Alma minden mozdulatával, és minden gondolatával tanít. Nőiességet, finomságot, kifinomultságot, kiegyensúlyozottságot. Inspiráló vele dolgozni, a harmóniára ösztönöz. Míg mi, a Yurkov Stílustanácsadó Szalonban kívülről, a megjelenés oldaláról dolgozunk befelé, és tanítjuk meg a Nőknek, hogyan tudják igazán megmutatni magukat, a nőiességüket, Alma belülről dolgozik kifelé, és a finom, apró iránymutatásaival emeli a nőket. Almával dolgozni lélekemelő és motiváló.

Almával a Beautyrobic kapcsán kerültem kapcsolatba, ami azóta is tart. Imádom a maximalizmusát és azt, hogy ha valamit a fejébe vesz, azt lépésről lépésre véghezviszi, legyen bármilyen nagy terv is. Imádom a rendszerezett gondolkodását, és azt hogy bármikor, amikor találkozunk inspiráljuk egymást és ő tényleg az a Nő, akitől sok mindent lehet tanulni és aki nem csak beszél, de saját példájával hitelesen ő maga is véghezviszi, amiről tanít.

Azért is szeretem Alma óráit – akár rúdtáncot, nyújtást, illetve másfajta tréninget tart –, mert úgy tud egyszerre személyre szabottan figyelni mindenkire, hogy közben egy közös foglalkozásnak lehetek a részese. Ismeri a sport lényegét és a testfejlesztés szépségét, így hihetetlen gyors fejlődést és sikerélményt lehet elérni nála. Rövid idő alatt ügyesnek érezheti itt magát mindenki – a nőiesség megélése mellett mindezt jó hangulatú légkörben teheti, könnyedén.

Alma ragyogó és sugárzó jelenség, akivel interjút készíteni éppúgy szeretek, mint együtt dolgozni. Megbízható, pontos, alapos és inspiráló – vagyis magával ragadó!

Pirner Almát megszeretni egy pillanat műve volt. Ez a találkozás hosszú évekkel ezelőtt történt, rengeteg dolog változott azóta az életemben és körülöttem, de Ő azóta is az egyik legfontosabb viszonyítási alap, ami a mindenkori testi-lelki egyensúlyomat illeti. Fixen időről-időre Almához fordulok segítségért és tanácsért, ha elakadok.

Abban különbözik Ő minden más bombanőtől, coach-tól vagy trainertől, hogy önazonosságának ereje és kiegyensúlyozott aurája párosul egy elképesztően vicces és közben tekintélyt parancsoló személyiséggel. Rengeteget lehet vele nevetni, de bizonyos kérdésekben nem ismer tréfát, ha az ember változni és változtatni akar magán illetve a hibás életbeidegződésein.

Mit tartalmaz az Absolutely Woman Club előfizetés?

Minden nőnek kell egy mentor – és egy támogató közösség.

Közösség és támogatás

Folyamatos motivációt, mentorációt céljaid eléréséhez és egy támogató, összetartó, előítéletektől mentes női közösséget is. Kívül és belül formálódhatsz, hogy a nőiesség és fittség valóban életviteled lehessen. Az Absolutely Woman Club tagjaként csatlakozhatsz a kizárólag klubtagok számára létrehozott zárt Facebook csoporthoz, ahol én is személyesen állok rendelkezésedre.

Havi 4 új tartalom

Heti 1 db új, máshol el nem érhető tartalom a nőiesség, párkapcsolat és az életmód és életvezetés területéről, természetesen az Absolutely Woman módszer jegyében.

Milyen témákkal foglalkozunk részletesebben?

 • Nőiesség – külső-belső harmónia, női energiák, kiteljesedés, szépség, önértékelés, önszeretet, kisugárzás, stílus, tánc, tartás. A nőiesség kibontakoztatása felsőfokon.
 • Életmód – edzés, fitness, tánc, étrend, anti-aging, a fittség megőrzése. A fitt élet kipróbált receptje, melyet személyre szabhatsz.
 • Párkapcsolat – csábítás, a férfiak lázba hozása, szexisség, szex, önbizalom. Minden, ami a párkapcsolat eléréséhez és megtartásához szükséges.
 • Ladyboss – legyél a saját magad főnöke, menedzseld hatékonyan a különböző életterületeidet, és hozz bátrabb, mégis tudatos döntéseket.

Absolutely Woman tudástár

Már a csatlakozásodkor 70+ tudásanyagot bocsátok rendelkezésedre – melyek összértéke több mint 900.000 Ft – a nőiesség, életmód és párkapcsolat, ladyboss témakörökben, és mindezt változatos formátumokban.

Havi 1 db LIVE coaching és mentorálás velem

A LIVE-on havonta egyszer élőben beszélhetjük meg a tanultakat, tapasztalatot cserélhetünk, értékes mentori tippeket kaphatsz a haladásodhoz.

3 havonta rendszeres kimeNŐ

Jól megérdemelt kimenő a közösség tagjaival és velem, hogy együtt éljünk át olyan szellemben, lélekben feltöltő élményeket, mint egy borkóstoló, koncert, színházi előadás, vacsora vagy VIP-mozi. A KimeNŐ-t személyesen én szervezem, és bárki csatlakozhat – önköltségesen.

VIP-extrák, csak tagoknak:

Szupernőies, különleges lehetőségeket kínálok a további fejlődéshez, kizárólag az Absolutely Woman Club tagjai részére.

Személyes vagy Skype konzultáció

Ha folyamatos kontrollra és motivációra vágysz, csak a közösség tagjaként különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőséged arra, hogy személyesen konzultálj velem (térítés ellenében veheted igénybe).

Zártkörű VIP-programok

Ugyancsak a közösség tagjaként vehetsz részt ezeken az általam vezetett programokon, ahol tovább fejlesztheted nőiességedet, fittségedet.

Absolutely Woman Tábor

Szexis és EXTRA lendületet adó program (ugyancsak térítés ellenében, kizárólag tagjainknak). Woman Power VIP-elvonulás külföldre, igazi nőiesség BOOST, 2-3 napos master coaching velem. A pár napos luxusprogram a pihenésedről, feltöltődésedről szól egy csodás, pihentető környezetben, ahol kizárólag veled, tanulásoddal, fejlődéseddel foglalkozom.

Az Absolutely Woman Club kapui jelenleg ZÁRVA vannak.

Iratkozz fel az értesítő listámra, hogy első kézből értesülhess a Club következő megnyitásáról!