fbpx

#AW LIFESTYLE – legyen életviteled a nőiesség

Itt ISMÉT CSATLAKOZHATSZ az Absolutely Woman Club-ba!

Mert minden Nőnek kell egy mentor és egy támogató közösség.

Folyamatos külső és belső fejlődés 4 területen (ÉLETMÓD, NŐIESSÉG, PÁRKAPCSOLAT, LADYBOSS) az egyedülálló Absolutely Woman módszerrel.

Szakíts napi 30 percet magadra, és legyél nőiesebb, szexisebb, fittebb!

ÖRÜLÖK, HOGY ÚJRA ITT VAGY!

A technológia néha megtréfál minket vagy csak mi nem figyelünk kellően azokra a felhívásokra, melyek akár fizetésünkkel, bankkártyánkkal kapcsolatosak. Emberek vagyunk, előfordul!

Ezért jött lére ez az oldal, hogyha kikerültél bármelyik oknál fogva a klubból, akkor minél gyorsabban segítsünk Neked visszajutni segítő közösségünkbe.

Most nincs más dolgod, mint előkészíteni bankkártyádat és kitölteni az űrlapot.

Természetesen segítünk ha elakadtál! Ebben az esetben írj egy üzenetet a hello@absolutelywoman.hu e-mail címre.

Gyere, várlak!

Töltsd ki az űrlapot és csatlakozz a Clubhoz!

 • 100% Biztonságos fizetés

  A havi előfizetést csak bankkártyás fizetéssel tudod választani! A megrendelő űrlap kitöltése után a Barion Payment Zrt. online fizetési partnerünk felületére leszel átirányítva, itt kell majd megadnod a bankkártya adataidat és véglegesítened az előfizetési szándékodat. A Barion egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!

  A sikeres előfizetésről két visszaigazoló emailt is fogsz kapni, egyet a Bariontól, egyet pedig tőlem.

 • Előfizetésed havi megújulása

  A későbbiekben a tagságod minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással fog megújulni, melyről emailben is visszajelzést kapsz. Természetesen a tagságod megújítását (előfizetésedet) bármikor lemondhatod.

  A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fogsz szerepelni.

 • További kérdésed merült fel az előfizetésről?

  Írj a club@absolutelywoman.hu címre és ígérem, rövid időn belül válaszolok.

Gyakori kérdések és válaszok az Absolutely Woman Clubbal kapcsolatban

Havonta 6.350 Ft-ba kerül a tagság. Az extra programok önköltségesek, a pontos árról a program meghirdetésekor idejében tájékoztatlak.

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot, majd kattints a Csatlakozom a Clubhoz gombra, és ezt követően átirányítunk a Barion Payment Zrt. online fizetési partnerünk felületére, ahol kizárólag bankkártyás fizetésre lesz lehetőséged. A sikeres fizetést követően előfizetésed aktivvá válik, és 2 visszaigazoló emailt is fogsz kapni a csatlakozáskor megadott email címedre (az egyiket tőlem, a másikat pedig a Bariontól).

A Barion által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express.

A Club havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz.

Például: hónap 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díjak esedékessége és automatikus levonása minden hónap 2-án lesz.

A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fog szerepelni.

Természetesen a saját tempódban dolgozhatod fel őket. Nincsenek kötöttségek! Amíg aktív Club tagsággal rendelkezel, addig minden anyagot elérsz. Abszolút Te döntöd el, éppen mire van szükséged, mely területeken fejlődnél. Persze megvan a maga előnye annak, ha be tudsz csatlakozni egy-egy havi témához, hiszen valószínűleg akkor, adott időpontban más Club tagok is éppen azon a témán dolgoznak majd. A legfontosabb, hogy alakíts ki egy olyan ÉNidőt magadnak, amikor önmagad fejlesztésével foglalkozol, így tudod maximálisan kihasználni a Club nyújtotta előnyöket, feldolgozni a tananyagokat, és végső soron elérni a céljaidat.

Természetesen nem, viszont kizárólag a Club tagjainak különleges kedvezménnyel és csomagajánlatokkal nyílik lehetőségük arra, hogy személyesen konzultáljanak velem.

A Barion egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal, a rendszer titkosított. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!

Továbbá az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Egy zárt online felületen érheted el a 3 témában érkező szöveges, videós tananyagokat. A felületre egyedi felhasználónévvel és jelszóval léphetsz be, ezeket a sikeres csatlakozást követően emailben kapod meg.

Természetesen az előfizetésedet bármikor, indoklás nélkül lemondhatod az Általános Szerződési Feltételekben megjelöld módok valamelyikén.

Nincsen szükséged Facebook profilra a Clubhoz járó tartalmak megtekintéséhez, de a közösségi élmény élvezéséhez, amit a Club Facebook csoportja nyújt, és a havi LIVE coaching és mentorálásom minden előnyének kihasználásához már igen. Így erősen javaslom, hogy legyen Facebook profilod, és csatlakozz majd a csoporthoz.

Természetesen a Club tartalmait, mint például a havi 4 új tudásanyagot, az Absolutely Woman tudástárát, a KimeNŐ-k időpontját, a havi LIVE coaching és mentorálás felvételét és minden mást, amiről az oldalon olvastál el fogod érni a Club weboldalának belső felületén.