fbpx

Gyakran ismételt kérdések

Ezen az oldalon találod a gyakori kérdések és válaszok gyűjteményét kategóriák szerint rendezve.

Hogyan is működik a Club tagsági oldala? – Nézd meg az erről szóló videómat!

Előfizetés

A Club havidíjának levonása minden hónap ugyanazon napján automatikus levonással újul meg a csatlakozásodkor használt bankkártyád segítségével, melyről e-mailben is visszajelzést kapsz.

Például: október 2-án csatlakoztál, akkor a következő havi díj esedékessége és automatikus levonása november 2-án lesz, és így tovább.

A havi bankszámlakivonatodon az Absolutely Woman Club havi előfizetésed Barion Payment Zrt. által levont összegként fog szerepelni.

Sikertelen levonás esetén érkezni fog az e-mail fiókodba egy rendszer e-mail (club@absolutelywoman.hu e-mail címről), mely tájékoztat a sikertelen levonásról.

Amennyiben fedezethiány áll a sikertelen levonás hátterében, kérlek gondoskodj megfelelő fedezetről mihamarabb, hogy a tagságod aktív maradhasson. Rendszerünk 15 egymást követő alkalommal/napon próbálja megismételni a levonást a bankkártyádról, majd amennyiben mindegyik próbálkozás sikertelen volt, törli a tagságodat.

Amennyiben a sikertelen levonás hátterében az áll, hogy a bankkártyád lejárt, esetleg lecserélted azt, a tőlünk kapott e-mailben lehetőséged lesz egy linkre kattintva frissíteni a bankkártya adataidat (megadni egy új bankkártyát), melyről a későbbiekben a havi levonás történjen.

A Club havi díját mindig ugyanazon napon vonjuk, amelyik napon csatlakoztál (kivétel ez alól, ha menet közben történt tagság felfüggesztés, majd újra aktiválás). Ezt a dátumot könnyen megtalálod a Clubbon belül, a Profilom menüpont alatt, vagy ha rákeresel az e-mailjeid között a club@absolutelywoman.hu címről érkező levelekre, és megnézed, mikor kaptad az elsőt (mikor csatlakoztál), esetleg rákeresel a Bariontól érkező sikeres fizetéssel kapcsolatos e-mailekre, hogy mikor volt az utolsó sikeres levonás.

Minden esetben szükséges megvárnod a tagságod fordulónapját (amikor a levonás történne), és így 1 db sikertelen terhelést. A sikertelen levonásról rendszer e-mailt fogsz kapni (club@absolutelywoman.hu e-mail címről), melyben találsz majd egy linket, amelyre kattintva lehetőséged lesz a bankkártya adataid módosítására. A későbbiekben így az újonnan megadott kártyádról történik majd a Club havi díjának levonása.

A Club havi díjairól a számlákat a Clubbon belül, a Profilom menüpont alatt találod majd. A csatlakozáskori számládat pedig a sikeres csatlakozásról szóló e-mailünkben találod.

Az előfizetésedet természetesen bármikor, indoklás nélkül lemondhatod az Általános Szerződési Feltételekben megjelöld módok valamelyikén. A legegyszerűbb módja a lemondásnak, ha bejelentkezel a Club felületére, és a Profilom menüponton belül a Lemondom a tagságomat gombra kattintasz.

Fontos tudtod, hogy a legrövidebb előfizetési időszak 30 nap, tehát a tagságod a következő fordulónapodig aktív marad (a már rendezett időszak alatt végig eléred a Club felületét és az anyagokat).

Igen! Az előfizetésed lemondásával megszűntetted annak megújulását, de a Club felületét mindaddig eléred, amíg a korábban már rendezett időszakon belül vagy.

Például: október 2-án csatlakoztál, október 20-án pedig lemondtad az előfizetésedet. Így az történt, hogy november 2-án már nem fogjuk megújítani automatikus levonással a tagságodat, de november 1-jéig még eléred a felületet, hiszen kifizettél 1 teljes havi tagságot korábban.

Hozzáférés

A Clubbon belül a Profilom menüpont alatt van lehetőséged a jelszavad megváltoztatására. A legjobb és legegyszerűbb megoldás a Club használatára, ha a jelszavadat elmented a böngésződben, a Club felületét pedig lemented a kedvenceid közé, és amennyiben nem jelentkezel ki a Club felületéről, csak bezárod az ablakot, úgy 30 napig nem szükséges újra bejelentkezned, csak megnyitod a Club oldalát.

Természetesen NEM. A Club hozzáférés a Te nevedre szól, kizárólag neked van jogosultságod az anyagok megtekintéséhez. Az Absolutely Woman összes tartalmát, minden szöveges és képi információt szerzői jog védi. Erről bővebben olvashattál az Általános Szerződési Feltételekben is. Fontos, hogy a Club rendszere úgy lett felépítve, hogy megvédje a felhasználói fiókodat, az adataidat és minden ott található tartalmat, így a tudásanyagokat is. Amennyiben azt érzékeli, hogy rajtad kívül más is használja a felhasználói fiókodat, le fogja tiltani azt. Köszönöm, hogy értékeled és tiszteled a munkásságomat.

A havi LIVE coaching és mentorálás a Clubhoz tartozó zárt Facebook csoportban kerül megtartásra minden hónapban, egy közösen megszavazott időpontban. Így rendkívül fontos, hogy csatlakozz a Facebook csoporthoz is! Természetesen a LIVE időpontját e-mailben és a Club felületén is közzétesszük. A LIVE minden esetben visszanézhető lesz a Facebook csoportban, illetve a LIVE felvételét elhelyezzük a Club felületén is az eseményt követően. Javaslom, hogy próbálj meg élőben is jelen lenni a havi LIVE-on, hogy minden előnyét kihasználhasd, például a kérdezési lehetőséget.

KimeNŐ programok 3 havonta lesznek, melyekről pontos tájékoztatást fogok küldeni e-mailben is, továbbá a Clubbon belül a KimeNŐ menüpontban is minden szükséges információt megtalálsz majd az eseményről. A KimeNŐ időpontját és helyszínét pedig a Club Facebook csoportjában bocsátom szavazásra, természetesen mindig jóval a következő időpont előtt.

Igen, ez így van! Folyamatosan dolgozom rajta, hogy különleges, szuper programokkal és fejlődési lehetőségekkel szolgáljak részetekre, mind csoportos, mind pedig egyéni foglalkozások formájában. Ezekről bővebb információt a Clubbon belül a Programok menüpont alatt találsz majd, illetve érdeklődj nálam bátran e-mailben (club@absolutelywoman.hu).

Tudásanyagok

Amennyiben ilyesmit tapasztalsz, első körben győződj meg róla, hogy stabil internetkapcsolattal rendelkezel. Ezt követően frissítsd le a Club felületét, majd kattints a videó lejátszására, majd pedig szinte közvetlenül ezútán a Pause/szünet/Stop gombra, hogy megállítsd a lejátszást. Ilyenkor lehetőséget biztosítasz a videó számára, hogy betöltsön (gyengébb internetkapcsolatnál ez segíthet) – pont úgy, mint egy online film betöltésekor/megnézésekor. Várd meg, amíg teljesen betölt a videó, és utána indítsd el a lejátszást újra.

Nem, a videókat jogvédelmi okokból nem lehet lementeni, de korlátlanul le lehet játszani. Remélem, megérted!

Természetesen a saját tempódban dolgozhatod fel őket. Nincsenek kötöttségek! Amíg aktív Club tagsággal rendelkezel, addig minden anyagot elérsz. Abszolút Te döntöd el, éppen mire van szükséged, mely területeken fejlődnél. Persze megvan a maga előnye annak, ha be tudsz csatlakozni egy-egy havi témához, hiszen valószínűleg akkor, adott időpontban más Club tagok is éppen azon a témán dolgoznak majd. A legfontosabb, hogy alakíts ki egy olyan ÉNidőt magadnak, amikor önmagad fejlesztésével foglalkozol, így tudod maximálisan kihasználni a Club nyújtotta előnyöket, feldolgozni a tananyagokat, és végső soron elérni a céljaidat.

Nem! 🙂 Viszont örömmel hallok a fejlődésedről, tapasztalataidról, örömmel olvasom a visszajelzéseidet és természetesen a kérdéseidet! Fontos, hogy kérdezz, hiszen így tudok még inkább a segítségedre lenni. A kérdéseid feltevésére pedig a legjobb hely a Club Facebook csoportja, ahol így nem csak az én támogatásomat és válaszaimat olvashatod, hanem akár másokét is.

Csatlakozás

Lehetséges, hogy a levelező rendszered nem a beérkező e-mailek mappába rangsorolta a tőlem érkező visszaigazoló e-maileket. Kérlek nézd meg “SPAM”, “Levélszemét”, “Promóciók”, “Közösségi” mappákban is, vagy keress rá az e-mail fiókod keresőjében a club@absolutelywoman.hu e-mail címről érkező levelekre.

Általában így meg szokott lenni a levél. Ami még elő szokott fordulni, hogy a vásárlásnál elgépelésre kerül az e-mail cím, emiatt rossz helyre megy a visszaigazoló mail.

 Ha ezek után sem találod a levelet, kérlek írj a club@absolutelywoman.hu e-mail címre.

Sajnálom, hogy lemaradtál. A következő nyitásról e-mailben mindenképpen tájékoztatni foglak, de hogy biztosan ne maradj le, erre a linkre kattintva iratkozz fel az értesítőre.

Bónuszok kézbesítése

Az Absolutely Woman Club virtuális kártyádat a csatlakozásodat követően e-mailben kapod meg.