fbpx

Egyéni mentorprogram

Teljesedj ki Nőként, hozd ki magadból és életedből a legtöbbet!

Minden Nő más és más, de mindannyiunkban közös, hogy vágyak, célok, törekvések vezérelnek minket!

Személyre szabott megoldást nyújtok a céljaid eléréséhez

A különbözőségek miatt nincsenek bevett, általános receptek arra, hogyan hozd ki magadból, s ezáltal, életedből is a legtöbbet. Egyedi és személyre szabott tematika mentén segítelek, teljes mértékben a tapasztalataimra támaszkodva.

Azt vallom, így hiteles: amin magam is keresztülmentem, azon tudlak Téged is átvezetni. Amit ma látsz belőlem, amit ma olvasol tőlem, az mind annak a fejlődési folyamatnak az eredménye, amiről most mesélek Neked.

Mi ez a program? Ha tovább olvasol, minden kiderül…

Lépések és folyamatok a személyes mentorációk során

 • A life coaching szerepe

  A mentorprogram life coachinggal indul, ahol feltérképezzük, elemezzük az életed különböző területeit. Fontos ez a fajta önvizsgálat a továbbiakhoz, hiszen innen derül ki, honnan indulunk.

 • A személyes stratégia szerepe

  Ezt követően tervezzük meg lépésről lépésre a stratégiát. Ebben szerepelnek majd a pontos mérőszámok és célkitűzések, napi, heti és havi feladatok. Ezek a mérföldkövek a sikered alapfeltételei.

 • Hogyan jutunk el a megoldásig?

  Vannak, akiknek inkább lassabb, tapasztalati úton történő tanulásra van szükségük, tágabb határvonalakkal. Mások számára pedig a szigorúbb ellenőrzések válnak be: a stratégia teljesen egyénfüggő, én is Rád szabom.

A mentorációk segítségedre lesznek, hogy tisztábban lásd önmagad, és képes legyél olyan életet élni, melyre mindig is vágytál.

Miért nehezebb a női kiteljesedés útja személyes mentorációs program nélkül?

Sokféle információból kell kiszűrnöd mindazt, ami Neked szól. Nincsenek mérföldkövek és személyre szabott feladatok. Nincs konkrét ellenőrzés, visszajelzés, hogy miként haladsz. Mindig, mindenre egyedül vagy, szakmai segítő nélkül.

Neked ajánlottak a személyes mentorációk, ha…

Fontos számodra a jelenlét, az élő, közvetlen és valódi kapcsolat. Nagyon egyedi a helyzeted, amiért 100%-os figyelemre van szükséged. Teljesen személyre szabott programban szeretnél részt venni. Folyamatos motivációt és figyelmet igényelsz, ami lendületben tart.

“Segített felállni a mélypontról, segített összeszedni az önbizalmamat, segített életmódot váltani, melynek során leadtam 12kg-ot. Ma már egy erős nő vagyok, akinek céljai vannak, tudom, hogy ki vagyok, és hogy mit akarok, és azt is tudom, hogy mindezt el fogom érni, ha pedig elakadok akkor bármikor bizalommal fordulhatok az én vezércsillagomhoz útmutatásért.“

“Számtalanszor elgondolkoztam, hogy ha Te mindazon nehéz eseményeket nem élted volna át (és túl), akkor mindezen erőből, tapasztalásokból, tanácsokból nem részesülhettünk volna. Ezáltal a mi életünket gazdagítod, miközben végig mentél olyan dolgokon, amit senki sem kívánna másnak.”

“Az 5 órás coaching alatt olyan eredményeket értem el, amire legoptimistább álmaimban sem gondoltam. Felfedeztem azt az irányt, hogy mi kell nekem ahhoz, hogy fejlődni tudjak. A kérdéseiddel mindig tovább tudtál lendíteni, hogy képes legyek a következő lépcsőfokot is megmászni. Fantasztikus volt a hétköznapokban is használni azokat a pratikákat, amiket Tőled tanultam. Nagyon köszönöm!”

Ezeken a területeken tudok személyes mentoráció útján segíteni

Ahogy fent is írtam: olyan témákban vállalok egyéni mentorálást és tanácsadást, amin én magam már keresztülmentem. Hiteles segítőd szeretnék lenni, amennyiben úgy döntöttél, a legtöbbet szeretnéd kihozni magadból Nőként! Természetesen nem kell előre eldöntened, melyik témával szeretnél foglalkozni a mentorprogram során, az első alkalommal megbeszéljük, honnan érdemes elindulni.

#1

Harmonikus párkapcsolat

Boldog házasságban élek és van egy gyönyörű kisfiunk. Emellett vállalkozásokat viszek, nőknek segítek, egyéni tanácsadásokat és workshopokat, előadásokat tartok. Tudom, hogy nem egyszerű mindezt összehangolni, ráadásul a harmonikus párkapcsolat fenntartása is folyamatos munka. Ebben szeretnélek segíteni a párkapcsolati tréninggel.

 • Ha nem tudod, miként hangold össze a családi teendőkkel és a karriereddel a párkapcsolatot.
 • Ha azt érzed, nincs időd, energiád arra, hogy megőrizd a tüzet.
 • Ha egyáltalán nem tudod, mitől lehetne kiegyensúlyozottabb, boldogabb a párkapcsolatod.

#2

Nőiesség megélése

Nagyon sok nő nem meri megélni nőiességét, vagy már szinte teljesen tönkretették az önbecsülését. Sokaknak gondot okoz úgy a karrierépítés, hogy közben feleségek és/vagy anyák is lehessenek. A nőiesség coaching során feltérképezzük az akadályokat, és megoldást találunk rá, hogy minden női szerepedben ki tudj teljesedni. Nem ritka, hogy az alapoktól szükséges elkezdenünk az építkezést, ám ez sem jelent problémát, ugyanis a személyre szabott konzultáció esélyt jelent a sikerre!

 • Nem tudod, hogyan élvezd ki a női létet, nem találod magad a női szerepekben?
 • Nincs hozott családi mintád, amelyre építkezhetnél a nőiességed megélésében?
 • Padlón van az önbecsülésed, és nem tudod, hogyan építhetnéd újjá?

#3

Vállalkozz bátran

21 évesen alapítottam az első cégemet. Szembementem az üzleti életben gyakran hangoztatott tanáccsal, hogy ne menj olyan úton, amit más még nem taposott ki… Inkább az ismeretlent választottam. Nem bántam meg! Felépíteni a nulláról egy vállalkozást, jelen lenni minden egyes lépésnél hatalmas öröm és sikerélmény. Találd meg Te is azt a hivatást, ami már nem munka többé, mert kiolthatatlan, szenvedélyes tűz lobog benned iránta. Segítek Neked elindulni az úton, és megtervezni a stratégiát lépésről lépésre.

 • Ha vállalkozást indítanál, de úgy érzed, nem vagy elég magabiztos hozzá.
 • Ha önállósodnál az alkalmazotti státusz helyett, de félsz az ismeretlentől.
 • Ha vállalkozás terveid vannak, de a kívülről nem igazán érkezik bátorítás.

#4

Anya vagyok, Nő vagyok

Anyává válni a legnagyobb öröm, és egyúttal a legnagyobb kihívás is. Egy gyermek csodálatos, de nagyon fárasztó tud lenni. Ráadásul a nőkre általában a háztartásból is jóval nagyobb szelet hárul, a rengeteg teendő és sokszor teljesidős munka mellett nehéz szexi feleségnek, nőnek is megmaradni. Rengetegen küzdenek ezzel, sokan szinte már a belebolondulás széléig jutottak. Ők még nem tudják, milyen fontos az időmenedzsment! Maximalizáld a 24 órát, priorizáld és csoportosítsd a feladatokat, és zsonglőrködj profin a szerepeid között! Megtanítalak, hogyan lehetséges mindez.

#5

Woman Power

Az ÉLETED múlik az önbizalmadon. Az önbizalom kulcsa a magabiztosságnak, a sikereknek, de sajnos igen keveseknek adatik meg, hogy megfelelő mértékben rendelkezzenek vele. Míg sok nőnél a hozott családi minták szólnak közbe, másoknak a párkapcsolatai teszik tönkre az önbizalmukat. Persze, lehet gyakorolni, de az sokszor olyan lesz, mint egy furcsa tánc: egy lépés előre, majd kettő hátra a környezet miatt… Azonban ez az egész életedre kihatással van.

 • Az önbizalom fejleszthető, és én segítek Neked ebben a folyamatban.
 • Megtanítalak, hogy végre magad irányítsd az életed, és a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból.
 • Életed legjobb befektetése lesz, ha acélosítod a magadba vetett hitedet, hogy bármit elérj, amit csak akarsz!

#6

My Body Balance

A szép és egészséges test 70%-ban a táplálkozás, 30%-ban pedig a mozgás eredménye. Én Rád szabott étrenddel segítek abban, hogy hosszú távú sikert érhess el, és jól érezd magad a testedben! Kialakítok neked egy olyan életmódot, ami teljesen személyre szabott, figyelembe veszi az életviteledet, ráadásul hosszú távon is tartható és hatásos.

 • Divatdiéták és drasztikus fogyókúrák helyett személyre szabott életmódprogram.
 • Élethosszig tartható megoldás önsanyargatás nélkül.
 • Étkezési tanácsok, amelyektől a tested, az arcod is megszépül, ráadásul fitt és energikus leszel.

Alapelveim a
mentoráció kapcsán

Nem vagyok sem terapeuta, sem pedig orvos. Ha szükségesnek érzem szakértők bevonását, akkor megteszem, professzionális segítséget ajánlok Neked a témában.

Nem vállalok el mindenkit. Az „INTRO CALL”-on, azaz bemutatkozó híváson kiderül, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, megtaláljuk-e a közös hangot.

Számomra nagyon fontos, és a sikerhez is nélkülözhetetlen, hogy Te is akard, és tényleg mindent megtegyél az eredményért. Nélküled nem megy!

“Hogy a női világnak Almára szüksége van az megkérdőjelezhetetlen! Ebben azért vagyok olyan biztos, mert én magam is 22 éve nőkkel dolgozom és nőknek kínálom a tudásom. Alma komplex szemlélete, tapasztalata és tudása a női lélekről, létezésről és boldogulásról egyedülálló.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem és tanulhatok tőle. Üzleti és személyes kérdésekben páratlan iránytűként szolgál a vele töltött konzultáció. Könnyed stílusa és közvetlensége nagyon felgyorsítja az oldódást és a problémák hamarabb megfogalmazhatóak.

Nagyon szeretem a sokszínűségét, az alaposságát és a humorát. Élettapasztalata, párkapcsolati értékrendje és üzleti érzéke példaértékű, küldetése, amit a nőkért tesz számomra igazi társadalmi szerepvállalás.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom Alma tanításait, gondolatait aki úgy érzi, hogy kicsit is megrekedt vagy bizonytalan a női szerepekben, a mai ellentmondó értékrendekben és minden életkorban szeretné önmagát, önmagáról alkotott képét reálisan látni. Közelebb kerülni ahhoz a nőideálhoz akivé válni szeretne.”

“Almával 25 alkalommal “találkoztunk” az elmúlt egy évben. Túlzás nélkül mondhatom, hogy “life-changing” élmény volt. Nagyon mélyről indultam; mind mentálisan, mind fizikailag, de szűk egy év alatt egy teljesen új emberré váltam. Sosem éreztem magam még ilyen nőiesnek életem során.

Ráadásul olyan egészségügyi problémákat sikerült Alma segítségével megoldanom, amit a 2.5 éves kivizsgálásaim során még a főorvos is vállat vont, és hagyott szenvedni. Ezen kívül sokkal, de sokkal tudatosabb lettem az egészségemmel kapcsolatban; tudom, hogy hogyan kell étkezzek, mit kell sportoljak, hogyan győzzem le a saját korlátaimat és kételyeimet.

Hálás vagyok neked, Alma, hogy a legjobb önmagamat ki tudtam hozni magamból a segítségeddel és útmutatásoddal!”

Teljesedj ki nőként, legyél elégedett magaddal kívül-belül, élj minőségi, kiegyensúlyozott életet!

AZ ABSOLUTELY WOMAN

Mentorprogram

 • 4 + 1 ajándék órányi konzultáció személyesen vagy Skype-on.
 • Személyre szabott feladatok, amelyeket meg kell oldanod a köztes időben.
 • A találkozók közti utánkövetés, maximum két email-váltással.
 • A reakcióim segítenek, hogy megfelelő ütemben tudj haladni.

Mennyibe kerül?

Absolutely Woman Club
tagsággal:

160.000 Ft +Áfa

Összesen 5 alkalom

5×1 órányi konzultációval

Absolutely Woman Club
tagságal:

30.000 Ft +Áfa

60 perces konzultációs lehetőség

Fontos
tudnivalók

Ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett mentorációs alkalmat, az időpontod sajnos elveszett.

4 alkalmas bérlet vásárlása esetén 12 heted van a felhasználásra. Amennyiben több időre van szükséged, egyeztessünk róla előzetesen.

Miután megvásároltad a bérletet, maximum 2 héten belül meg kell kezdened a mentorprogramot.

Időpont egyeztetés előzőleg, e-mailben lehetséges.

Rugalmas vagyok a helyszíneket illetően: kávézókban, közösségi irodában, szép időben akár parkban is találkozhatunk. Skype-os és ZOOM-os mentorációra is lehetőséged van, mindez megbeszélés kérdése.

15 perces INGYENES INTRO CALL, ha először jelentkezel mentorprogramra!

Mielőtt belevágnánk a közös munkába, lehetőséged van igénybe venni egy 15 perces INGYENES INTRO CALL-t, ahol megismerkedünk egymással, és beszélgetünk kicsit a téged foglalkoztató legfőbb nehézségekről, megoldandó feladatokról, hogy tisztább képet kapjak, tudok-e segíteni Neked.

Szerintem egy közös együttműködés a szimpátián is alapul, így semmilyen kockázatot nem kell vállalnod és fejest ugranod egy csomag megvásárlásába, mielőtt nem győződsz meg arról, hogy valóban én vagyok a megfelelő ember, aki segítséget és támogatást tud nyújtani Neked.

A 15 perces INGYENES INTRO CALL-t az alábbi gombra kattintva tudod kérni, én pedig 4 munkanapon belül felveszem veled e-mailben a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.

JELENTKEZÉS

Eljött a nőiességed kiteljesítésének ideje!

Eljött az idő, hogy a maximumot hozd ki magadból – Nőként, Anyaként, Vállalkozóként, Feleségként, harmóniában önmagaddal, magabiztosan.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezéssel, mentorprogrammal szolgáltatásommal kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: club@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.
Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!