Barion Pixel

Egyéni mentorprogram

Teljesedj ki Nőként, hozd ki magadból és életedből a legtöbbet!

Minden Nő más és más, de mindannyiunkban közös, hogy vágyak, célok, törekvések vezérelnek minket!

Pirner Alma life coaching

Személyre szabott megoldást nyújtok a céljaid eléréséhez

A különbözőségek miatt nincsenek bevett, általános receptek arra, hogyan hozd ki magadból, s ezáltal, életedből is a legtöbbet. Egyedi és személyre szabott tematika mentén segítelek, teljes mértékben a tapasztalataimra támaszkodva.

Azt vallom, így hiteles: amin magam is keresztülmentem, azon tudlak Téged is átvezetni. Amit ma látsz belőlem, amit ma olvasol tőlem, az mind annak a fejlődési folyamatnak az eredménye, amiről most mesélek Neked.

Mi ez a program? Ha tovább olvasol, minden kiderül…

Lépések és folyamatok a személyes mentorációk során

A mentorprogram life coachinggal indul, ahol feltérképezzük, elemezzük az életed különböző területeit és női szerepeidet. Fontos ez a fajta önvizsgálat a továbbiakhoz, hiszen innen derül ki, honnan indulunk.

Ezt követően tervezzük meg lépésről lépésre a stratégiát. Ebben szerepelnek majd a pontos mérőszámok és célkitűzések, napi, heti és havi feladatok. Ezek a mérföldkövek a sikered alapfeltételei.
Vannak, akiknek inkább lassabb, tapasztalati úton történő tanulásra van szükségük, tágabb határvonalakkal. Mások számára pedig a szigorúbb ellenőrzések válnak be: a stratégia teljesen egyénfüggő, én is Rád szabom.

A mentorációk segítségedre lesznek, hogy tisztábban lásd önmagad, és képes legyél olyan életet élni, melyre mindig is vágytál.

Kíváncsi vagy, hogyan működik a mentorprogram? Hallgasd meg a velem készült interjút ITT!

Miért nehezebb a női kiteljesedés útja személyes mentorációs program nélkül?

Sokféle információból kell kiszűrnöd mindazt, ami Neked szól. Nincsenek mérföldkövek és személyre szabott feladatok. Nincs konkrét ellenőrzés, visszajelzés, hogy miként haladsz. Mindig, mindenre egyedül vagy, szakmai segítő nélkül.

Neked ajánlottak a személyes mentorációk, ha…

Fontos számodra a jelenlét, az élő, közvetlen és valódi kapcsolat. 

Nagyon egyedi a helyzeted, amiért 100%-os figyelemre van szükséged. 

Teljesen személyre szabott programban szeretnél részt venni. 

Folyamatos motivációt és figyelmet igényelsz, ami lendületben tart.

Szereted a szuper hatékony folyamatokat.

Lehoczkiné Suhajda Anikó
Tovább olvasom
Az Innermetrix személyiség profil kitöltését mindenkinek ajánlom, aki az életében szeretne valamerre haladni, fejlődni, nem céltalanul élni a napjait. Fontos, hogy az értékes időmet a megfelelő módon kihasználva töltsem. Az én életemben is eljött azaz idő, amikor elkezdtem kicsit gondolkodni, hogy, amit dolgozom, az e a megfelelő út számomra? Régóta szerettem volna egy átfogó képet kapni magamról, milyennek látnak mások, mik az erősségeim és gyengeségeim. Hol kell fejlődnöm? Az Innermetrix -szel megkaptam minden kérdésemre (és még attól is többre) a választ. Az értékelés során voltak nagy "AHA...' élmények, melyek igazolták azokat a dolgokat, amiket tudtam magamról. Ez bizonyította számomra, hogy a teszt valóságos képet mutat rólam. Az Innermetrix által nyújtott elemzéssel nagyobb eséllyel fogom elérni a céljaimat, nagyobb eséllyel fogok jó döntéseket hozni. Az elemzéssel tisztáztam a korlátaimat, erősségeimet. Megerősítést kaptam a hogyan továbbra és a mindennapi életvitelemre, saját személyiségemre. Alma, hálásan köszönöm neked, ezt a lehetőséget és a csodálatos másfél órát, amit a kiértékeléssel töltöttünk!
Bíró-Szigeti Szilvia
Tovább olvasom
“Számtalanszor elgondolkoztam, hogy ha Te mindazon nehéz eseményeket nem élted volna át (és túl), akkor mindezen erőből, tapasztalásokból, tanácsokból nem részesülhettünk volna. Ezáltal a mi életünket gazdagítod, miközben végig mentél olyan dolgokon, amit senki sem kívánna másnak.”
Kovács Zsuzsanna
Tovább olvasom
“Segített felállni a mélypontról, segített összeszedni az önbizalmamat, segített életmódot váltani, melynek során leadtam 12kg-ot. Ma már egy erős nő vagyok, akinek céljai vannak, tudom, hogy ki vagyok, és hogy mit akarok, és azt is tudom, hogy mindezt el fogom érni, ha pedig elakadok akkor bármikor bizalommal fordulhatok az én vezércsillagomhoz útmutatásért.“
Koller Zsanett
Tovább olvasom
"Ha fontos számodra az önfejlesztés és szeretnél egy olyan személyre szabott elemzést, ami egy részletes térképet ad a működésedhez bátran ajánlom az Innermetrix profilt. Már a kitöltése is izgalmas és érdekes, ami még csak a kezdet. Nagyon átfogó és komplex elemzést kapsz a profil kitöltése után, amit a személyes konzultáció koronáz meg igazán. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Almát. Számomra nagyon inspiráló a személye és nagyon hiteles abban amit csinál, legyen szó akár az Innermetrix profilról, akár életmódváltásról, akár az Absolutely Woman Clubról. A személyes konzultáción egy olyan útmutatást kaptam, amely segített megérteni a működésemet, emellett pedig rávilágított az erősségeimre, mint belső tehetségemre mit és hogyan érdemes kiaknázni. Mindez egy közvetlen és nagyon jó hangulatú konzultáció keretében. Vágj bele bátran!"
Gyárfási Katalin
Tovább olvasom
“Az 5 órás coaching alatt olyan eredményeket értem el, amire legoptimistább álmaimban sem gondoltam. Felfedeztem azt az irányt, hogy mi kell nekem ahhoz, hogy fejlődni tudjak. A kérdéseiddel mindig tovább tudtál lendíteni, hogy képes legyek a következő lépcsőfokot is megmászni. Fantasztikus volt a hétköznapokban is használni azokat a pratikákat, amiket Tőled tanultam. Nagyon köszönöm!”

Ezeken a területeken tudok személyes mentoráció útján segíteni

Pirner Alma mentorprogram

Ahogy fent is írtam: olyan témákban vállalok egyéni mentorálást és tanácsadást, amin én magam már keresztülmentem. Hiteles segítőd szeretnék lenni, amennyiben úgy döntöttél, a legtöbbet szeretnéd kihozni magadból Nőként!

Természetesen nem kell előre eldöntened, melyik témával szeretnél foglalkozni a mentorprogram során, az első alkalommal megbeszéljük, honnan érdemes elindulni.

Ha pedig pontosan tudod, melyik életterületedre szeretnél fókuszálni, rögtön a tettek mezejére is léphetünk.

#1

MY BODY&LIFE BALANCE - Holisztikus egészségtudatosság személyre szabva

A szép és egészséges test 70%-ban a táplálkozás, 15%-ban pedig a mozgás és 15%-ban a megfelelő stresszkezelés és lelki gyakorlatok eredménye. Én Rád szabott életmóddal és étrenddel segítek abban, hogy hosszú távú sikert érhess el, és jól érezd magad a testedben! Kialakítok neked egy olyan életvitelt, ami teljesen személyre szabott, figyelembe veszi az életstílusodat, ráadásul hosszú távon is tartható és hatásos.

 • Divatdiéták és drasztikus fogyókúrák helyett személyre szabott életmódprogram.
 • Élethosszig tartható megoldás önsanyargatás nélkül.
 • Étkezési tanácsok, amelyektől a tested, az arcod is megszépül, ráadásul fitt és energikus leszel.
 • Holisztikus szemlélet, melyben nem választjuk el a testi dolgokat a lelkiektől és a személyes hitrendszeredtől.
 • Stresszmegtűrő képességed és alvásod fejlesztése és rendbe tétele, mely alapja a hosszú távú egészségnek.

#2

Fedezd fel a benned rejlő potenciált!

INNERMETRIX  tanácsadóként segítek neked abban, hogy jobban megismerd önmagad a világ egyik legkomplexebb önismereti profiljának kitöltésével, ahol vizsgáljuk a viselkedésedet, motivációdat és erősségeidet, tehetségeidet is. Ezáltal egy kristálytiszta képet kapsz arról, merre érdemes tovább menned, mikre tudsz támaszkodni és mivel nem érdemes foglalkoznod.

 • Az online profil kitöltése után, mely több  nyelven elérhető, ez közel 70 oldalas elemzést kapsz önmagadról.
 • Az egyéni online konzultáció alkalmával segítek értelmezni a profilodat és rávilágítani az összefüggésekre.
 • Utána felülvizsgáljuk az életedet, most hol állsz és merre érdemes tovább menned.
 • Támogatlak a coaching folyamatban, hogy elérd a céljaidat.
 • Ezáltal sikeresebb és boldogabb életet élhetsz, és sokkal több energiád marad olyan dolgokra, amikre szeretnéd.

#3

Nőiesség megélése, fejlesztése

Nagyon sok nő nem meri megélni nőiességét, vagy már szinte teljesen tönkretették az önbecsülését. Sokaknak gondot okoz úgy a karrierépítés, hogy közben feleségek és/vagy anyák is lehessenek. A nőiesség coaching során feltérképezzük az akadályokat, és megoldást találunk rá, hogy minden női szerepedben ki tudj teljesedni. Nem ritka, hogy az alapoktól szükséges elkezdenünk az építkezést, ám ez sem jelent problémát, ugyanis a személyre szabott konzultáció esélyt jelent a sikerre!

 • Nem tudod, hogyan élvezd ki a női létet, nem találod magad a női szerepekben?
 • Nincs hozott családi mintád, amelyre építkezhetnél a nőiességed megélésében?
 • Padlón van az önbecsülésed, és nem tudod, hogyan építhetnéd újjá?
 • Előtérbe helyeznéd a női energiáidat és megtalálnád női minőségedben a harmóniát?
 • Nőiesebb külsőre vágysz, de nem tudod, hogyan kezdj bele?

#4

SEXPERT - Szexualitásod felfedezése, megélése és fejlesztése

Rohanó világunkban a rengeteg női szerepben zsonglőrködés mellett sokszor háttérbe szorul szexualitásunk, idővel ellaposodik, megszokottá, sőt, akár unalmassá is válik. De nem kell ennek így lennie! Ahol a figyelem, ott az energia és itt az ideje, hogy igazi SZEXISTENNŐVÉ válj a párkapcsolatodban.

 • Ha nem tudod, miként találj vissza a partneredhez és a szexhez.
 • Ha azt érzed, nincs időd, energiád arra, hogy megőrizd a tüzet.
 • Ha egyáltalán nem tudod, mitől lehetne kiegyensúlyozottabb, boldogabb szexuális életed és párkapcsolatod.
 • Ha felfedeznéd, fejlesztenéd, megélnéd a szexualitásodat.
 • Ha egyedülálló vagy és szeretnéd jobban megismerni önmagad és szexuális igényeidet.

#5

Szívből vállalkozást a nulláról

21 évesen alapítottam az első cégemet. Szembementem az üzleti életben gyakran hangoztatott tanáccsal, hogy ne menj olyan úton, amit más még nem taposott ki… Inkább az ismeretlent választottam. Nem bántam meg! Felépíteni a nulláról egy vállalkozást, jelen lenni minden egyes lépésnél hatalmas öröm és sikerélmény. Találd meg Te is azt a hivatást, ami már nem munka többé, mert kiolthatatlan, szenvedélyes tűz lobog benned iránta. Segítek Neked elindulni az úton, és megtervezni a stratégiát lépésről lépésre.

 • Ha vállalkozást indítanál, de úgy érzed, nem vagy elég magabiztos hozzá.
 • Ha önállósodnál az alkalmazotti státusz helyett, de félsz az ismeretlentől.
 • Ha vállalkozás terveid vannak, de a kívülről nem igazán érkezik bátorítás.
 • Ha online vállalkozásban gondolkodsz.
 • Ha olyan vállalkozást építenél, mely passzol az életviteledhez és személyiségedhez.

#6

Időoptimalizálás elfoglalt nőként

Sokszor úgy érezzük, összecsapnak a fejünk felett a hullámok és jó lenne egy 48 órás karóra, azonban ez nem lehetséges. Ellenben megtanulhatod a megfelelő time-management alapjait elfoglalt nőként és édasanyaként. Anyává válni a legnagyobb öröm, és egyúttal a legnagyobb kihívás is. Ráadásul a nőkre általában a háztartásból is jóval nagyobb szelet hárul, a rengeteg teendő és sokszor teljes idős munka mellett nehéz szexi feleségnek, nőnek is megmaradni. Rengetegen küzdenek ezzel, sokan szinte már a belebolondulás széléig jutottak. Ők még nem tudják, milyen fontos az időmenedzsment!

 •  Ha optimalizálnád a 24 napodat, priorizálnád és csoportosítanád a feladataidat.
 •  Ha megtanulnál profin zsonglőrködni a szerepeid között.
 • Ha meghúznád végre a saját határaidat és felállítanád a korlátaidat.
 • Ha megterveznéd profin a céljaidat és a megvalósítási stratégiád.

Alapelveim a mentoráció kapcsán

Nem vagyok sem terapeuta, sem pedig orvos. Ha szükségesnek érzem szakértők bevonását, akkor megteszem, professzionális segítséget ajánlok Neked a témában.

Nem vállalok el mindenkit. Az „INTRO CALL”-on, azaz bemutatkozó híváson kiderül, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, megtaláljuk-e a közös hangot.

Számomra nagyon fontos, és a sikerhez is nélkülözhetetlen, hogy Te is akard, és tényleg mindent megtegyél az eredményért. Nélküled nem megy!

Patkós Alexandra
Tovább olvasom
“Hogy a női világnak Almára szüksége van az megkérdőjelezhetetlen! Ebben azért vagyok olyan biztos, mert én magam is 22 éve nőkkel dolgozom és nőknek kínálom a tudásom. Alma komplex szemlélete, tapasztalata és tudása a női lélekről, létezésről és boldogulásról egyedülálló.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem és tanulhatok tőle. Üzleti és személyes kérdésekben páratlan iránytűként szolgál a vele töltött konzultáció. Könnyed stílusa és közvetlensége nagyon felgyorsítja az oldódást és a problémák hamarabb megfogalmazhatóak.

Nagyon szeretem a sokszínűségét, az alaposságát és a humorát. Élettapasztalata, párkapcsolati értékrendje és üzleti érzéke példaértékű, küldetése, amit a nőkért tesz számomra igazi társadalmi szerepvállalás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Alma tanításait, gondolatait aki úgy érzi, hogy kicsit is megrekedt vagy bizonytalan a női szerepekben, a mai ellentmondó értékrendekben és minden életkorban szeretné önmagát, önmagáról alkotott képét reálisan látni. Közelebb kerülni ahhoz a nőideálhoz akivé válni szeretne.”
Vas Timi
Tovább olvasom
"Almával 25 alkalommal "találkoztunk" az elmúlt egy évben. Túlzás nélkül mondhatom, hogy "life-changing" élmény volt. Nagyon mélyről indultam; mind mentálisan, mind fizikailag, de szűk egy év alatt egy teljesen új emberré váltam. Sosem éreztem magam még ilyen nőiesnek életem során.

Ráadásul olyan egészségügyi problémákat sikerült Alma segítségével megoldanom, amit a 2.5 éves kivizsgálásaim során még a főorvos is vállat vont, és hagyott szenvedni. Ezen kívül sokkal, de sokkal tudatosabb lettem az egészségemmel kapcsolatban; tudom, hogy hogyan kell étkezzek, mit kell sportoljak, hogyan győzzem le a saját korlátaimat és kételyeimet.

Hálás vagyok neked, Alma, hogy a legjobb önmagamat ki tudtam hozni magamból a segítségeddel és útmutatásoddal!"

Hallgasd meg, mit mondanak mentoráltjaim a program után:

Teljesedj ki nőként, legyél elégedett magaddal kívül-belül, élj minőségi, kiegyensúlyozott életet!

Az Absolutely Woman

Mentorprogram

Mennyibe kerül?

160.000 Ft (AAM)

Összesen 4 alkalom

4×1 órányi konzultációval

Amennyiben cégként regisztrálnál, kérlek jelezd a hello@absolutelywoman.hu mail címen.

Ebben az esetben a mentorprogram ára 160.000Ft+ÁFA

Az INNERMETRIX

Profil elemzéssel

Mennyibe kerül?

160.000 Ft (AAM)

EGYÉNI PROFIL ELEMZÉSSEL

Összesen 1 alkalom

90 perces konzultációval

Amennyiben cégként regisztrálnál, kérlek jelezd a hello@absolutelywoman.hu mail címen.

Ebben az esetben a mentorprogram ára 160.000Ft+ÁFA

 

Fontos
tudnivalók

Ha 24 órán belül mondod le az egyeztetett mentorációs alkalmat, az időpontod sajnos elveszett.

4 alkalmas bérlet vásárlása esetén 12 heted van a felhasználásra. Amennyiben több időre van szükséged, egyeztessünk róla előzetesen.

Miután megvásároltad a bérletet, maximum 3 héten belül meg kell kezdened a mentorprogramot.

Időpont egyeztetés az ONLINE időpontfoglaló rendszerünkben lehetséges.

A helyszínt illetően: A konzultációk és coaching ülések ZOOM-on történnek.

15 perces INGYENES INTRO CALL, ha először jelentkezel mentorprogramra!

Mielőtt belevágnánk a közös munkába, lehetőséged van igénybe venni egy 15 perces INGYENES INTRO CALL-t, ahol megismerkedünk egymással, és beszélgetünk kicsit a téged foglalkoztató legfőbb nehézségekről, megoldandó feladatokról, hogy tisztább képet kapjak, tudok-e segíteni Neked.

Szerintem egy közös együttműködés a szimpátián is alapul, így semmilyen kockázatot nem kell vállalnod és fejest ugranod egy csomag megvásárlásába, mielőtt nem győződsz meg arról, hogy valóban én vagyok a megfelelő ember, aki segítséget és támogatást tud nyújtani Neked.

A 15 perces INGYENES INTRO CALL-t az alábbi gombra kattintva tudod kérni, én pedig 4 munkanapon belül felveszem veled e-mailben a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.

Pirner Alma life coach

Jelentkezés

Eljött a kiteljesedés ideje!

Eljött az idő, hogy kihozd magadból ami benned rejlik – Nőként, Anyaként, Vállalkozóként, Feleségként, harmóniában önmagaddal, magabiztosan.

Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezéssel, mentorprogrammal szolgáltatásommal kapcsolatban, kérlek keress minket ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.

E-mail: hello@absolutelywoman.hu

100% biztonságos jelentkezés és fizetés
Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.
Bankkártyás fizetés választása esetén pedig a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Barion-ról!